Turkuvaz Medya Grubu'nda taşınma telaşı! Yeni binaya geçecekleri tarih netleşti!

Turkuvaz+Medya+Grubu%E2%80%99nda+ta%C5%9F%C4%B1nma+tela%C5%9F%C4%B1%21;+Yeni+binaya+ge%C3%A7ecekleri+tarih+netle%C5%9Fti%21;
ABONE OL

Turkuvaz Medya Grubu'nun 5. Levent'teki yeni binasına hangi tarihte taşınacağı netlik kazandı.

Ömer Faruk Kalyoncu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Zirve Holding çatısı altında bulunan Turkuvaz Medya Grubu'nun, 5. Levent'te yeni yapılan ultra lüks binaya taşınacağını bir süre önce duyurmuştuk. Ancak bu taşınmanın hangi tarihte gerçekleşeceği henüz belli olmamıştı.

Medyakoridoru'na bilgi veren grup çalışanlarından bir kaynak, binanın yapımının tamamlandığını ve taşınma işleminin temmuz ayı içerisinde başlayacağını belirtti. Temmuz ayında yalnızca dergi grubunun binaya taşınacağını açıklayan çalışan, ağustos ayı itibariyle de grup büyesinde bulunan gazetelerin taşınacağını ifade etti. Gruba bağlı yayın yapan televizyonların hangi tarihte binaya geçeceğinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını açıklayan kaynak, bu tarihin eylül ayını geçmeyeceğinin de bilgisini verdi.

Güncelleme: Medyakoridoru'ndan flaş güncelleme:Takvim ve Fotomaç'ın taşınma süreci bugün başlamış!

Uzun yıllar Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binada kiracı konumunda olan şirketin, 5. Levent'te taşınacağı bina ise kendisine ait. Öte yandan Barbaros Bulvarı'nda bulunan binaya da Bahçeşehir Üniversitesi'nin taşınacağı ifade ediliyor.

Turkuvaz Medya Grubu çatısı altında; atv, a haber, Sabah, Takvim, Fotomaç, Aktüel, Para ve Şamdan gibi yayınlar bulunuyor...

 

 

twitter takip