Medyakoridoru'ndan akşam kulisi: Hangi kanalın sahibi, Habertürk TV'yi satın alma hazırlığında?

Medyakoridoru%E2%80%99ndan+ak%C5%9Fam+kulisi:+Hangi+kanal%C4%B1n+sahibi,+Habert%C3%BCrk+TV%E2%80%99yi+sat%C4%B1n+alma+haz%C4%B1rl%C4%B1%C4%9F%C4%B1nda?
ABONE OL

MHP'nin baskılarının ardından çalışanlarının arkasında durmayan, görevden alma ve istifa depremiyle gündeme gelen Habertürk TV'yle ilgili önemli bir iddia gündeme geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in, önce HaberTürk TV'nin ekran yüzlerinden Ebru Baki'yi, sonra da Baki'ye sahip çıkan Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'i hedef almasıyla kanalda büyük bir kriz yaşanmıştı. Olayın ardından Aydemir'in,görevine son verilirken, kanalın Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz ise görevinden istifa etmişti. 

Medyakoridoru'na ulaşan yeni bir iddiaya göre; tv100 kanalının sahibi iş insanı Necat Gülseven, kanalın 3. yılında önemli bir atılım yapmayı planlıyor.

*Necat Gülseven

tv100'e yakın kaynakların verdiği bilgiye göre; Habertürk TV'yi satın almak için kanalın bağlı olduğu Ciner Medya Grubu'nun sahibi Turgay Ciner'le görüşme hazırlığında olan Gülseven, medya yatırımını büyütmeyi hedefliyor.

*Turgay Ciner

Edindiğimiz bir başka bilgi ise Ciner'in, özellikle de dün yaşanan olayların ardından Habertürk TV'yi satmakta istekli olduğu...

Necat Gülseven, daha önce de Habertürk TV'yi satın alma girişiminde bulunmuş, ancak bu girişimi olumsuz sonuçlanmıştı.

Gelişmeler, Medyakoridoru'nda olacak!

twitter takip