Görevine son verilen Kubilay Gülbek'in yerine hangi isim gelecek?

G%C3%B6revine+son+verilen+Kubilay+G%C3%BClbek%E2%80%99in+yerine+hangi+isim+gelecek?
ABONE OL

Muhabirlere uyguladığı mobbing sonrası görevine son verilen Kubilay Gülbek'in yerine hangi ismin geleceği merak konusu olmuştu.

Demirören Medya Grubu çatısı altında bulunan Demirören Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü Kubilay Gülbek'in görevine, çalışanlara uyguladığı mobbingin yönetimde rahatsızlık oluşturmasının ardından son verildi. 

Peki Gülbek'ten boşalan Genel Müdürlük koltuğuna hangi isim oturacak?

Medyakoridoru'nun DHA kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Genel Müdürlük görevi için iki isim ön plana çıkıyor. DHA çalışanları, daha rahat çalışacaklarını düşündükleri için bir dönem ajansın Haber Koordinatörlüğü'nü yürütmüş olan, şimdilerde ise Hürriyet'te Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Serdar Savran'ın ismini ön plana çıkarıyor.

 

Ancak, yönetimin gönlünde yatan kişinin ise farklı bir isim olduğu belirtiliyor. Kulislerden edindiğimiz bilgiye göre; yönetim tarafının A Haber'i Yurt ve İstanbul Haber Müdürü Kerim Ulak'ı bu göreve getirmek istediği konuşuluyor. Ulak'ı özellikle de bu göreve isteyen isimlerin başında da A Haber'den CNN Türk'ün Genel Müdürlüğü'ne getirilen Murat Yancı... 

twitter takip