Barış Yarkadaş'ın kurduğu Gerçek Gündem haber sitesi satıldı!İşte, sahibi ve anlaşma sağlanan ünlü isimler!

Bar%C4%B1%C5%9F+Yarkada%C5%9F%E2%80%99%C4%B1n+kurdu%C4%9Fu+Ger%C3%A7ek+G%C3%BCndem+haber+sitesi+sat%C4%B1ld%C4%B1%21;%C4%B0%C5%9Fte,+sahibi+ve+anla%C5%9Fma+sa%C4%9Flanan+%C3%BCnl%C3%BC+isimler%21;
ABONE OL

gercekgundem.com haber sitesi, dün itibarıyla yeni bir ismin sahipliğine geçti. Yenilenmiş kadrosuyla iddialı bir çıkış yapacağı söylenen haber sitesi için şimdiye kadar 17 tanınmış isme teklif götürüldü. İşte, ilk kez Medyakoridoru'nda okuyacağınız detaylar!

Gazeteci ve eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'ın kurucusu olduğu gercekgundem.com satıldı. Haber sitesinin yeni sahibinin eski Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in yeğeni Cenk Erzen olduğu belirtiliyor.

KADROSU YENİLENİYOR!

Yayın danışmanlığını deneyimli gazeteci Rıdvan Akar'ın üstleneceği Gerçek Gündem'in Genel Yayın Yönetmenliği için henüz bir isimle anlaşma sağlanmış değil. Ancak 17'ye yakın tanınmış isme köşe yazarlığı için teklif götürüldüğü söyleniyor.

LEVENT ÜZÜMCÜ KADRODA, BAŞAK DEMİRTAŞ'A TEKLİF SUNULDU!

Şimdiye kadar teklif sunulup anlaşma sağlanan isimlerden yalnızca oyuncu Levent Üzümcü'nün adı ön plana çıkıyor.

Üzümcü ile birlikte yazarlık teklifi sunulan isimler arasında yazar, öğretmen ve aynı zamanda HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi olan Başak Demirtaş, gazeteci Yeliz Koray, Çağlar Cilara ve İsmail Saymaz yer alıyor.

Projenin arkasında ise Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol'un olduğu da Medyakordoru'na gelen diğer bilgiler arasında...

 

 

twitter takip