Veyis Ateş, bu akşam ekrana çıkacak mı? Habertürk TV'nin akşam haberlerini kim sunacak?

Veyis+Ate%C5%9F,+bu+ak%C5%9Fam+ekrana+%C3%A7%C4%B1kacak+m%C4%B1?+Habert%C3%BCrk+TV%E2%80%99nin+ak%C5%9Fam+haberlerini+kim+sunacak?
ABONE OL

Sedat Peker'in 9. videosundaki iddiaların ardından, Habertürk TV sunucusu Veyis Ateş'in bugünkü akşam haberlerini sunup sunmayacağı merak konusu olmuştu.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in dün YouTube'da yayımladığı 9. videosunda Habertürk TV'nin ekran yüzü Veyis Ateş'le ilgili ortaya attığı iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü.

Peker, videoda Sezgin Baran Korkmaz’ın yurtdışında çıkışıyla ilgili iddiaları anlattığı bölümde; Korkmaz’ın Bodrum'da bulunan lüks oteli Paramount'ta savcı, emniyet müdürü, hâkim ve gazetecilerin kaldığını öne sürmüştü. 'Paramount Kadrosu' olarak bahsettiği isimlerin bu otelde para ödemeden tatil yaptığını iddia eden Peker, Veyis Ateş için ise "o da kadrodaydı" demişti.

Bu iddiaların ardından hafta içi her gün saat 17:00 ile 19:00 arasında Habertürk TV'de Akşam Bülteni'ni sunan Ateş'in, bu akşam ekrana çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.

Medyakoridoru'nun kanal kaynaklarından edindiği bilgiye göre; Veyis Ateş'in bu akşam ekranda olmayacak. İddiaya göre; Habertürk'ün bugünkü akşam haberlerini, kanalın bir diğer ekran yüzü Ceren Bektaş Atuk sunacak.

*Ceren Bektaş Atuk

 

SEDAT PEKER'İN İDDİALARI:

Sedat Peker, dün yayımlanan 9. videosunda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Paramount Otel var. Sahibi kim, Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de de ABD’de de aranıyor. Bu adamın otelinde kimler var. Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esad Toplu, o kadar rahatlar ki sıfır X5 ile işe gidiyor. Tayyip abi niye alamıyor bunu. Onu da anlatacağım.

Veysi Ateş, tatil ekibinde. Bunlar tatili de birlikte yapıyorlar, kesmeyi de birlikte yapıyorlar. Resul olaya sonradan dahil olacak, bunlar tatil ekibi. Bir de Muğla Emniyet Müdürü, Marina vardı ya, el konulan, şimdi de otele el koyuyorlar. Sezgin Baran Korkmaz, en son Mübariz de demişti, sendeki belgeler benim şirketim ama bende yok demişti, bende var kardeşim. Sakın onlarla anlaşayım deme, patlatırım rezil olursun. Müşteri portföyünün tamamı bende, hangi hakimler savcılar. Siz aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani lan faturalarınız? Suit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura."

twitter takip