Ve karar çalışanlara tebliğ edildi! Olay TV'nin eski ortağı Hüseyin Köksal, 180 çalışanla yolunu ayırıyor!

Ve+karar+%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fanlara+tebli%C4%9F+edildi%21;+Olay+TV%E2%80%99nin+eski+orta%C4%9F%C4%B1+H%C3%BCseyin+K%C3%B6ksal,+180+%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fanla+yolunu+ay%C4%B1r%C4%B1yor%21;
ABONE OL

Olay TV'nin Kağıthane'deki binası kapanıyor. Karar çalışanlara az önce tebliğ edildi...

30 Kasım'da Bursa'daki merkezini İstanbul'a taşıyan ve önemli habercileri bünyesine dahil eden iş insanı Cavit Çağlar'ın sahibi olduğu Olay TV, 25 Aralık'ta hükümetten gelen baskıyla yayınına son vermiş ve 180 çalışan işsiz kalmıştı.

Kanalın bir diğer ortağı Hüseyin Köksal ise aynı kadro ile farklı bir frekans üzerinden yoluna devam etme kararı almıştı. Birçok frekans için görüşmeler yürüten ve son olarak KRT TV'yi satın almak için atağa geçen Köksal, KRT yönetiminden de olumsuz yanıt almıştı.

Medyakoridoru'nun edindiği bilgiye göre; bugün kanalın Kağıthane'deki binasında ise çalışanlarla önemli bir toplantı yapıldı. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar yönetiminde yapılan toplantıda, çalışanlara tasfiye kararı alındığı bildirildi.

Sarılar, gerekçe olarak Köksal'ın yeni bir frekans almasının iktidar tarafından engellendiğini ve medya yatırımı yapmasına izin verilmediğini çalışanlara aktardı.

twitter takip