Transferlerle gündeme gelen Halk TV'den bu kez ayrılık haberi! Hangi yorumcusu, neden veda etti?

Transferlerle+g%C3%BCndeme+gelen+Halk+TV%E2%80%99den+bu+kez+ayr%C4%B1l%C4%B1k+haberi%21;+Hangi+yorumcusu,+neden+veda+etti?
ABONE OL

Halk TV'nin yorumcu kadrosunda ayrılık yaşandı.

Son günlerde yaptığı transferlerle adından söz ettiren Halk TV'den bu kez ayrılık haberi var. 

Medyakoridoru'nun edindiği bilgiye göre; kanalda Özlem Gürses'in moderatörlüğünde ekrana gelen "Perdenin Önü Arkası" adlı tartışma programının yorumcularından Deniz Zeyrek, kadrodan ayrıldı. Aynı zamanda Sözcü gazetesinde köşe yazarı olan Zeyrek'in, kanalla yollarının ayrılma nedeni ise yakın bir tarihte yayına başlayan SZC TV (Sözcü TV) ekranında yer alacak olması. 

"Perdenin Öü Arkası" programının diğer yorumcuları arasında Cumhuriyet gazetesi Yazı İşleri Müdürü İpek Özbey ve halktv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Hakan Çelenk yer alıyor.

DENİZ ZEYREK KİMDİR?

Deniz Zeyrek 10 Ekim 1972, Susuz, Kars doğumlu Türk gazeteci, köşe yazarı.

Gazetecilik yaşamına 1994 yılında Evrensel'de başlamış, ardından 1996 yılında Radikal'de haber müdürlüğü, Ankara temsilciliği, Ankara istihbarat şefliği ve diplomasi muhabirliği görevlerinde bulunmuştur.

Yaptığı iki haberden dolayı 2003 yılında Sedat Simavi Ödülleri'nin övgü ödülüne layık görülmüştür.

Radikal kapatıldıktan sonra 2013'te Hürriyet gazetesine geçerek Ankara temsilciliği yapan Zeyrek, Doğan Medya Grubu'nun Demirören Holding'e satılmasının ardından CNN Türk'te yayınlanan Parametre programındaki görevine, iki hafta sonra da Hürriyet'teki köşesine son verilmiştir.

2018 yılından bu yana Sözcü gazetesinde köşe yazıları kaleme almakta.

twitter takip