Muhabirlikten büro şefliğine... DHA'da üst düzey atama!

Muhabirlikten+b%C3%BCro+%C5%9Fefli%C4%9Fine...+DHA%E2%80%99da+%C3%BCst+d%C3%BCzey+atama%21;
ABONE OL

DHA'nın Samsun bürosunda üst düzey bir atama yapıldı.

Yaklaşık 3 yıldır Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) Samsun bürosuna bağlı olarak çalışan muhabir Tayfur Kara, dün itibarıyla bürosunun  şefi olarak olarak atandı.

Samsun merkezli Çorum, Amasya ve Sinop illerinden sorumlu olacak Kara, dün itibariyle görevine başladı. Kara, Samsun Büro Şefi olarak Karadeniz Bölge Müdürü Muhammet Kaçar’a bağlı olarak görev yapacak.

Kara, yeni görevini Twitter'dan yatığı paylaşımla böyle duyurdu:

"3 yıldır görev yaptığım Demirören Haber Ajansı (DHA) bünyesinde önemli bir göreve getirildim. Bugün itibariyle DHA Samsun Büro Şefi olarak atandım. Beni bu göreve layık gören herkese teşekkür ederim. Yeni dönemde, hep birlikte başarılı işlere imza atmak dileğiyle."

 

TAYFUR KARA KİMDİR?

Ankara’da 1995 yılında dünyaya gelen, Tayfur Kara, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Disiplinlerarası İletişim Bilimleri Bölümü'nde Yüksek Lisans eğitimine devam ediyor.  Üniversiteden mezun olmadan önce meslek hayatına başlayan Kara, 2014-2016 yılları arasında OMÜ Rektörlük Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi'nde, 2016-2017 yılları arasında yerel bir internet televizyonunda, 2017-2018 yılları arasında Haber Medya Grubu'nda çalıştı. 2018 yılından bu yana DHA'da muhabir olarak görev yapan Kara, bugün itibariyle Samsun Büro Şefi olarak atandı.

twitter takip