Kulisler bu iddiayla çalkalanıyor! Buket Aydın hangi kanalla anlaşma aşamasında?

Kulisler+bu+iddiayla+%C3%A7alkalan%C4%B1yor%21;+Buket+Ayd%C4%B1n+hangi+kanalla+anla%C5%9Fma+a%C5%9Famas%C4%B1nda?
ABONE OL

Medya kulislerinden haber merkezimize bomba bir iddia ulaştı. Bir süredir ekrandan uzak olan sunucu Buket Aydın, yeni bir kanalla anlaşmak üzere... İşte, detaylar!

Kanal D Ana Haber Başkanlığı görevinden ayrıldıktan bir süre sonra ilk olarak TRT Haber, ardından da Habertürk TV ile görüştüğü iddia edilen ve sosyal medya hesabından da sık sık yeni bir formatla ekrana döneceğini açıklayan Buket Aydın'ın bu hayali bir türlü gerçeğe dönüşememişti.

Medyakoridoru'na ulaşan bir son dakika kulis bilgisine göre ise Aydın, nihayet aylardır dillendirdiği anlaşmayı noktalama aşamasına geldi. Bir süredir Haber Global'le görüştüğü öğrenilen Aydın'ın, sözleşme imzalama aşamasında olduğu belirtiliyor.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız kanal kaynakları, Buket Aydın'ın yine Haber Global'de deneyimli sunucu Jülide Ateş'in sunumuyla yayınlanmaya devam eden "40" benzeri bir program yapacağını ifade ediyor.

Peki tek kanalda aynı formata sahip iki programın devam etmesi mümkün olabilir mi? "40"ın yapımcılarının ve Jülide Ateş'in bu gelişmeyi nasıl karşılayacağı şimdilik merak konusu...

twitter takip