KRT TV'ye tek talip Olay TV değil! O medya grubu da kanalı almak istemiş!

KRT+TV%E2%80%99ye+tek+talip+Olay+TV+de%C4%9Fil%21;+O+medya+grubu+da+kanal%C4%B1+almak+istemi%C5%9F%21;
ABONE OL

Olay TV'nin eski ortağının satış için ön anlaşmaya vardığı öne sürülen KRT TV'yi, yeni kurulacak olan bir başkan kanal ında almak istediği ortaya çıktı.

25 Aralık'ta iktidar baskısı nedeniyle yayın hayatını sonlandıran Olay TV'nin eski ortağı Hüseyin Köksal'ın, aynı ekiple yola devam etmek için KRT TV'yi alma girişiminde bulunduğunu yazmıştık. Köksal ve KRT TV yönetiminin ön anlaşmaya vardığı ve şubat ayının ilk haftası resmi satış işleminin gerçekleşeceği konuşulurken, KRT ile ilgili çok önemli bir kulis bilgisine daha ulaştık.

Medyakoridoridoru'na ulaşan bilgiye göre; KRT TV'ye talip olan bir diğer kanal Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay'ın yeni kurduğu Sözcü TV oldu.

Bilindiği gibi frekans için SRT Sivas televizyonunu satın alan Sözcü TV, 336 gündür RTÜK'ten logo değişikliği onayı bekliyor.

Kanalın logosunu “SZC” olarak değiştirmek isteyen Sözcü TV'nin talebi RTÜK tarafından görmezden gelinirken, Akbay'ın yayına çıkmak için KRT TV'yi alma girişiminde bulunduğu, ancak rakamda anlaşmaya varılamadığı için bu görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı belirtildi.

 

twitter takip