Olay TV ile ilgili yeni gelişme! Hangi kanalın frekansını alıyor?

Olay+TV+ile+ilgili+yeni+geli%C5%9Fme%21;+Hangi+kanal%C4%B1n+frekans%C4%B1n%C4%B1+al%C4%B1yor?
ABONE OL

İktidar baskısı nedeniyle İstanbul'a taşıdığı merkezini 25 Aralık'ta kapatmak zorunda kalan Olay TV'nin hangi frekans üzerinden yayına devam edeceği merak konusu olmuştu. Köksal'ın, o kanalla ön anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Medyakoridoru, bugün Olay TV'nin bir diğer ortağı Hüseyin Köksal'ın KRT, Flash TV ve Kanal B ile görüşmeler yürüttüğünü yazmıştı.

Son gelen bilgiye göre ise Köksal'ın, KRT TV'yle ön anlaşmayı imzaladığı iddia edildi. Olay TV'nin muhasebe görevlisinin hesapları incelemek üzere yarın KRT TV'ye gideceği öğrenilirken, kesin satış işleminin Şubat ayının ilk haftası gerçekleşeceği belirtiliyor. Köksal'ın frekans bedeli için kanala 30 milyon lira ödeyeceği de gelen diğer bilgiler arasında.

Satış işleminin onaylanmasıyla Olay TV ekibi, bundan böyle yoluna Hüseyin Köksal'ın sahipliğine geçecek olan KRT TV çatısı altında devam edecek. Ancak KRT TV'nin mevcut çalışanlarının ve kanaldaki programların akıbetinin ne olacağı ise henüz bilinmiyor.

Olay TV'nin isim hakkını elinde bulunduran iş insanı Cavit Çağlar ise kanalın merkezini yeniden Bursa'ya taşıdığını açıklamıştı...

 

twitter takip