Bilal Erdoğan'ın avukatından, 'erişim engeline erişim engeli getirildiğini' duyurduğumuz haberimize de erişim engeli

Bilal+Erdo%C4%9Fan%E2%80%99%C4%B1n+avukat%C4%B1ndan,+%E2%80%99eri%C5%9Fim+engeline+eri%C5%9Fim+engeli+getirildi%C4%9Fini%E2%80%99+duyurdu%C4%9Fumuz+haberimize+de+eri%C5%9Fim+engeli
ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın avukatı, 'erişim engeli getirilen paylaşıma erişim engeli getirildiğini' duyurduğumuz haberimize de erişim engeli kararı çıkarttı.

4 Eylül 2020 tarihinde web sitemizde "Erişim engeli haberlerine de erişim engeli getirildi!" başlığyla yayımladığımız ve 'İstanbul Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği tarafından ANKA, İleri Haber ve T24'te yer alan 'Bilal Erdoğan'ın imam hatipten arkadaşının kazandığı 280 milyonluk ihaleyle ilgili paylaşıma erişim engeli getirildiği' haberlerine de erişim engeli getirildiğini duyurduğumuz haberimize de erişim engeli kararı verildi.

Yine İstanbul Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen kararda, Medyakoridoru ile birlikte 32 haber sitesinde yer alan Bilal Erdoğan'la ilgili haberlere ait url adresleri için erişim engeli kararı çıkartıldı.

İşte, o karar:

 

 

twitter takip