Halk TV'de 2 gün önce başlayan işten çıkarmalarla ilgili yeni bir gelişme daha meydana geldi.

TIKLAYIN- Halk TV'nin işten çıkardığı editör Medyakoridoru'na konuştu: Cafer Mahiroğlu üzerimize yürüdü

halktv.com.tr'de editör olarak görev yapan Ali Isıyel, Fırat Yeşilçınar ve Batuhan Batan'ın görevine so veren kanal, dün de yine aynı platformda görev yapan editörlerden İrem Yıldırım'ı işten çıkardı.

Yıldırım, Twitter'dan yaptığı açıklamada, 'Arkadaşlarımın neden işten çıkarıldığını sorduğum için dün benim de Halk TV'deki işime son verildi. Gazetecilik yapmaya devam edeceğim.'ifadelerini kullandı.

Halk TV'den, Habertürk yazarına teklif!
Halk TV'den, Habertürk yazarına teklif!
İçeriği Görüntüle

İşten çıkarılan editörlerden Ali Isıyel, Medyakoridoru'na yaptığı açıklamada mobbing ve sansüre maruz kaldıklarını, Halk TV'nin ise kendilerini başka bir haber sitesine haber ürettikleri gerekçesini öne sürerek işten çıkardığını ifade etmişti.