Zülfü Livaneli'den hastalık açıklaması: 'Hafif atlattım....'

Z%C3%BClf%C3%BC+Livaneli%E2%80%99den+hastal%C4%B1k+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1:+%E2%80%99Hafif+atlatt%C4%B1m....%E2%80%99
ABONE OL

Koronavirüse yakalandığı yönünde haberler çıkan ünlü müzisyen Zülfü Livaneli, Twitter'dan yaptığı açıklama ile sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

 
Geçtiğimiz Şubat ayında bir dizi etkinlik için Amerika'da bulunan ve koronavirüse yakalandığı yönünde haberler çıkan ünlü yazar ve müzisyen Zülfi Livaneli sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı.
Zülfü Livaneli Şubat ayının sonunda İngilizce'ye çevrilen Serenad kitabının tanıtım toplantısı, bir dizi konser ve söyleşi için Amerika'ya gitmişti.
Burada, kendisi, kızı ve eşinin hatta etkinliklere katılan tanıdıklarının da koranavirüse yakalandığı yönünde haberler hakkında daha önce net bir açıklama yapmayan Zülfü Livaneli Twitter hesabından bir açıklama yayınladı.
Livaneli, daha önce yaptıkları açıklamada; tedavi gördüklerini, tamamen iyileştiklerini kendisi ve ailesinin test sonuçlarının da negatif çıktığını belirtmişti.
Zülfü Livaneli Twitter hesabından yayınladığı açıklamasında da; Şubat sonu ve Mart başında virüsün Amerika'da çok yaygın olmadığını ve bu nedenle etkinlikleri iptal etmediklerini belirtti.
 
27 Şubat günü Amerika'da hastaneye gidiş nedeninin koronavirüs şüphesi değil damarların atakılan stentle ilgili olduğunu belirten ünlü sanatçı, katıldığı toplantılardan sonra her kış yaşadığı gibi hafif grip belirtileri yaşadığını ve koronaviristen şüphelenmediğini belirtti.
 
Zülfü Livaneli, Türkiye'ye döndükten sonra gittiği hastanede doktorların durumunu iyi gördüklerini, boğazından ve burnundan örnek alınarak yapılan testlerin de negatif çıktığını söyledi. Livaneli, test sonuçları gelene kadar da evinde karantina altında kaldığını ifade etti.
Hastalığını çok hissetmediğini ve hafif atlattığını belirten Zülfü Livaneli, panik yaratmak istemedikleri için sessiz kaldıklarını söyledi. 
 
twitter takip