Yuvaya geri döndü, yeni Genel Müdürü böyle karşıladı: DHA, Adana'da yine zirvede olacak

Yuvaya+geri+d%C3%B6nd%C3%BC,+yeni+Genel+M%C3%BCd%C3%BCr%C3%BC+b%C3%B6yle+kar%C5%9F%C4%B1lad%C4%B1:+DHA,+Adana%E2%80%99da+yine+zirvede+olacak
ABONE OL

Demirören Haber Ajansı (DHA) ile geçtiğimiz yıl yollarını ayıran ve kuruluşundan bu yana DHA'da olan o isim geri döndü.

Kuruluşundan bu yana Demirören Haber Ajansı'nda görev yapan ancak geçen sene kurum ile yollarını ayıran Bekir Karakoca, DHA'nın Adana Bürosu'nun başına atanarak ajansa geri döndü.

Karakoca’nIn, yeni görevini DHA Genel Müdürü Celal Korkut yaptığı paylaşımla böyle duyurdu:

"Yuvaya hoş geldin Bekir Karakoca

Türkiye'nin dört bir yanında, her ilde hemen her ilçede çok geniş bir haber ağına sahip olan Demirören Haber Ajansı (OHAL giderek daha güçleniyor. Adana'da 30 yılını DHA'da geçiren ve geçen yıl ayrılan Bekir Karakoca yeniden yuvaya döndü. DHA'nın kuruluşundan bu yana görev yapan Bekir Karakoca'nın göreve dönmesiyle Adana'da daha güçlü daha etkin olacağız. Hem haber açısından hem kurumsal açıdan DHA, Adana'da yine zirvede olacak.

Adana'da çok iyi tanınan, çok sevilen Bekir Karakoca, DHA Ailesine çok katkı sağlayacaktır. Bekir Karakoca'nın ara verdiği dönemde DHA’yı Adana'da en iyi şekilde temsil eden Akif Özdemir ve ekibi, Karakoca'nın yönetiminde çok daha iyi işlere imza atacak. Hep birlikte sadece Adana değil, bölgedeki tüm iller ve ilçelerden en iyi en doğru, en etkili, en sağlam haberleri DHA olarak servis edeceğiz.

Tekrar hoş geldin Bekir usta, başarılar diliyorum."

twitter takip