Yeniçağ Gazetesi'nde flaş gelişme! Batuhan Çolak'ın işine son verildi!

Yeni%C3%A7a%C4%9F+Gazetesi%E2%80%99nde+fla%C5%9F+geli%C5%9Fme%21;+Batuhan+%C3%87olak%E2%80%99%C4%B1n+i%C5%9Fine+son+verildi%21;
ABONE OL

Yeniçağ Gazetesi'nde flaş bir gelişme yaşandı! Yazarının tutuklanmasıyla zor günlerden geçen gazetenin genel yayın yönetmeni Batuhan Çolak'ın işine son verildi.

 
Son günlerde yazarı Murat Ağrıel'in tutuklanmasıyla gündemde olan Yeniçağ Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni Batuhan Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla işine son verildiğini duyurdu.
 
Sert bir açıklama yapan Batuhan Çolak, genel yayın yönetmenliği ile yazarlık görevlerine hiçbir mazeret gösterilmeksizin, son derece yakışıksız bir yöntemle son verildiğini ve çıkış evrakının kendisine tebliğ edilmeden Yeniçağ uzantılı kişisel mail hesabının şifresinin değiştirildiğini ifade etti.
 
Tazminatının da asgari ücret üzerinden verilmeye çalışıldığını belirten Batuhan Çolak, "Bunlar suçtur. Milliyetçilik adı altında kul hakkı yiyenler, o hak elbet ayağınıza dolanacak" diyerek işine son veren gazetesi hakkında sert bir açıklama yaptı.
 
Batuhan Çolak, 22 Şubat'ta Twitter hesabından bir subayın Hafter güçlerinin Trablus Limanı'na düzenlediği saldırıda hayatını kaybettiğini, cenazesinin memleketi Aydın'a gönderildiğini ve sessiz sedasız, törensiz bir şekilde defnedildiğini içeren bir gönderi yayınlamıştı. 
 
Çolak'ın paylaşımı sonrası yaşandığı iddia edilen olayı haberleştiren Yeniçağ gazetesi, daha sonrasında haberi kaldırmıştı. Bu paylaşımdan sonra da, Murat Ağrıel ve Batuhan Çolak'ın Twitter ve mail adresleri ele geçirilmişti.
 
twitter takip