Yeni Akit: 'Yalan pompacılarına suçüstü!'

Yeni+Akit:+%E2%80%99Yalan+pompac%C4%B1lar%C4%B1na+su%C3%A7%C3%BCst%C3%BC%21;%E2%80%99
ABONE OL

Arka arkaya gelen akaryakıt zamların ardından 'iptal edilen' son zammı ve vatandaşların istasyonlarda oluşturduğu uzun kuyrukları haberleştiren muhalif medyayı hedef alan Yeni Akit, bugün “Yalan pompacılarına suçüstü” manşetiyle çıktı. Haberde, “Yokluk ve kıtlık tiyatrosuyla dört koldan saldıran kaos baronları yakayı ele verdi” ifadelerini kullandı.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) benzin ve motorine yapılan son zammın iptal edildiğini duyurmuştu. T24'ün haberine göre, Yeni Akit gazetesi bugünkü manşetinde motorine zam geldiğine ilişkin haber yapan Birgün ve Yeni Asya gazetelerini hedef aldı.

Haberde şu ifadeler kullanıldı:

“Toplumun en çok ihtiyaç duyduğu gıda, enerji ve sağlık alanında seçmenle iktidarın arasını açmak için dört koldan saldıran kaos baronlarının oluşturmak istediği suni yokluk ve kıtlık tiyatrosu ellerinde patladı. Fondaş medyanın iki uzantısı sol faşist Birgün ile FETÖ iftiralarını yayan Yeni Asya “Gece zam yapıldı, benzin istasyonlarında kuyruk oluştu” yalanını atarak yapılmayan zam ve olmayan kuyruklar üzerinden açıkça algı operasyonu yaptı.”

twitter takip