Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, 23 Nisan'da ağırladığı çocuğa 'Ramazan' diye çikolata vermedi!

Yeni+Aile+ve+Sosyal+Hizmetler+Bakan%C4%B1,+23+Nisan%E2%80%99da+a%C4%9F%C4%B1rlad%C4%B1%C4%9F%C4%B1+%C3%A7ocu%C4%9Fa+%E2%80%99Ramazan%E2%80%99+diye+%C3%A7ikolata+vermedi%21;
ABONE OL

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 23 Nisan dolayısıyla makamında ağırladığı 10 yaşındaki çocuğa 'Ramazan' dolayısıyla çikolata ikram etmediğini söyledi. Yanık'ın, sosyal medyada hızla yayılan bu videosu büyük tepki topladı.

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamında ağırladığı 10 yaşındaki çocuğa "Ramazan"ı gerekçe göstererek çikolata ikram etmemesi, sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı. Yanık, videoda çocuğun Ramazan'dan sonra kaldığı koruma evinden yine misafir olarak geleceğini, çikolata ikramını o zaman yapacağını söyledi.

 

 

Ancak Derya Yanık'ın, 10 yaşındaki çocuğun oruç tutmak zorundaymış gibi göstermesi, çocuğu koltuğundan kaldırması ve koruma evinde kaldığını vurgulayarak belirtmesi, sosyal medya kullanıcılarını çileden çıkardı.

Twitter'da söz konusu videoyla birlikte çok sayıda tepki içerikli mesajlar paylaşıldı.

 

 

 

twitter takip