Yayın durdurma cezası için tebligat geldi! Sözüm Var programı bu akşam yayınlanacak mı?

Yay%C4%B1n+durdurma+cezas%C4%B1+i%C3%A7in+tebligat+geldi%21;+S%C3%B6z%C3%BCm+Var+program%C4%B1+bu+ak%C5%9Fam+yay%C4%B1nlanacak+m%C4%B1?
ABONE OL

Halk TV'de yayınlanan 'Sözüm Var' programına verilen 5 kez yayın durdurma cezasına ilişkin tebligat kanala ulaştı. Şirin Payzın mahkeme itirazlarını kabul etmezse programın bu akşam yayınlanmayacağını ifade etti.

Halk TV ekranlarında yayınlanan Sözüm Var programının moderatörü Şirin Payzın, programa verilen 5 yayın durdurma cezasıyla ilgili tebligatın kanala ulaştığını ve itirazları mahkeme tarafından kabul edilmezse bu akşam ekranda olmayacaklarını duyurdu.
 
RTÜK (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu) geçen hafta CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun açıklamaları nedeniyle Halk TV'de yayınlanan  'Sözüm Var' programına 5 kez yayın durdurma cezası vermişti.
 
Programın moderatörü Şirin Payzın, yayın durdurma cezası ile ilgili tebligatın ellerine ulaştığını ve bu akşam uygulanmasının istendiğini ifade etti.
 
İtiraz haklarının ellerinden alındığını belirten Şirin Payzın "Anlaşılan hertürlü programı ve muhalefeti susturmak için hukuk filan tanımadan yürüyorlar" diyerek karara tepki gösterdi.
 
Payzın daha sonra yaptığı açıklamada da; "RTÜK siz sayın seyircilerimize ağır ceza kesti. Size yani ekran başında bizi bekleyenlere kestiği bu cezayı bu akşam uygulamamızı istiyor. O nedenle bu akşam , eğer itirazımızı mahkeme kabul etmezse  büyük ihtimal yokuz.. Size kesilen bu cezayı kınıyoruz" açıklamasıyla durum hakkında bilgi verdi.  
twitter takip