Veyis Ateş'ten Habertürk açıklaması: Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok

Veyis+Ate%C5%9F%E2%80%99ten+Habert%C3%BCrk+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1:+Peker%E2%80%99in+a%C3%A7%C4%B1klamalar%C4%B1yla+ilgisi+yok
ABONE OL

Bu akşam Habertürk TV'de Akşam Haberleri'ni sunmak için ekrana çıkmayan Veyis Ateş'ten açıklama geldi.

Habertürk TV'nin ekran yüzü Veyis Ateş'in, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarının ardından bu akşam ekranda olmayacağını, Ateş'in yerine Akşam Haberleri'ni Ceren Bektaş Atuk'un sunacağını duyurmuştuk.

Bülteni, heberimizde de belirttiğimiz gibi Atuk sunarken, yayında Ateş'in yıllık izne çıktığı belirtildi. Bu gelişmenin ardından ise Ateş'in ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Odatv'ye konuşan Ateş, ekrana çıkmaması hakkında "Sonrasına kamuoyu açıklaması yapacağım" dedi.

Ateş, "Ekrana çıkmamasının Sedat Peker'in açıklamalarıyla ilgisi var mı?" sorusuna "Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı" yanıtını verdi.

Organşize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, videoda Sezgin Baran Korkmaz’ın yurtdışında çıkışıyla ilgili iddiaları anlattığı bölümde; Korkmaz’ın Bodrum'da bulunan lüks oteli Paramount'ta savcı, emniyet müdürü, hâkim ve gazetecilerin kaldığını öne sürmüştü. 'Paramount Kadrosu' olarak bahsettiği isimlerin bu otelde para ödemeden tatil yaptığını iddia eden Peker, Veyis Ateş için ise "o da kadrodaydı" demişti.

twitter takip