Uykusuz dergisinden 'Metin Feyzioğlu' kapağı! Adalet heykelciğine bu yorumu yapıyor!

Uykusuz+dergisinden+%E2%80%99Metin+Feyzio%C4%9Flu%E2%80%99+kapa%C4%9F%C4%B1%21;+Adalet+heykelci%C4%9Fine+bu+yorumu+yap%C4%B1yor%21;
ABONE OL

Son günlerde eleştirilerin hedefi olan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Uykusuz dergisine kapak oldu.

Haftalık mizah dergisi Uykusuz bu haftaki sayısının kapağına baro başkanlarının yürüyşüne destek vermeyen TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'nu taşıdı.
 
İktidarın baroların yapısını değiştirecek çoklu baro uygulamasını protesto etmek isteyen baro başkanları birçok şehirden Ankara'ya bir yürüyüş başlatmıştı.
 
Anıtkabir'e gitmek isteyen baro başkanları Ankara girişinde polis müdahalesi ile karşılaşmıştı. Polisin, avukatların yürüyüşüne engel olması nedeniyle baro başkanları bir gün boyunca Ankara girişinde beklemişti. Avukatlar gece sağanak yağmur altında beklerken gelen yardımların engellenmesi de tepki çekmişti.
 
Bu arada yürüyüşe destek vermeyen ve baro başkanlarının yürüyüşünü şüpheli bulduğunu söyleyen TBB (Türkiye Barolar Birliği) Başkanı Metin Feyzioğlu da en çok eleştirilen isim olmuştu. Birçok baro başkanı ve avukatlar Feyzioğlu için istifa çağrısında bulunmuştu.
 
Bu gelişmeler nedeniyle son günlerin en çok gündemde olan ismi Metin Feyzioğlu Uykusuz dergisinin kapağında yer aldı.
Uykusuz'un kapağındaki karikatürde; Metin Feyzioğlu, adaletin sembolü olan heykelin gözlerindeki bağı "Maskeyi gözüne takmış" yorumunu yapıyor. 
 
twitter takip