Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı sağlık sorununu ilk kez anlattı! Neden ameliyat olmuştu?

%C3%BCnl%C3%BC+televizyoncu+Acun+Il%C4%B1cal%C4%B1+sa%C4%9Fl%C4%B1k+sorununu+ilk+kez+anlatt%C4%B1%21;+Neden+ameliyat+olmu%C5%9Ftu?
ABONE OL

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçen sene yüzündeki şişlik nedeniyle estetik operasyon olduğu söylentileri hakkında açıklama yaparken o operasyonunun nedeninin yüzündeki bir kist nedeniyle geçirdiği ameliyat olduğunu açıkladı.

TV 8'in sahibi olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Kanal D ekranlarında katıldığı bir magazin programında iki sene önce yaşadığı sağlık sorunu hakkında konuştu.
 
Yaklaşık iki sene önce Survivor programında yüzündeki şişlikle dikkat çeken Acun Ilıcalı'nın estetik operasyon geçirdiği söylenmişti.
 
Acun Ilıcalı'nın bu şişkinliğin nedenini "İyi huylu bir kitleydi. Onu aldırmak durumunda kaldık. Bu da bir ameliyat gerekiyordu. Buraya kesip tekrar diktirmek gerekiyordu. Bu ameliyatı o yüzden olduç Estetik değildi" diyerek anlattı. 
 
Ilıcalı, estetike karşı olmadığını ancak yaptırmayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.
 
Ilıcalı ayrıca operasyonunu yapan doktorun hayatını kaybettiğini de söyleyerek "Kendisini de çok severdim. Allah rahmet eylesin" dedi.
 
Koronavirüs salgını nedeniyle Survivor'un çekimlerinin yapıldığı Dominik'te mahsur kalan Acun Ilıcalı, kızlarını çok özlediğini ve Türkiye'ye döner dönmez kızlarının yanına gideceğini de ifade etti. 
 
Ilıcalı "Burada sabahtan akşama kadar Survivor'u çekip ekranlara getirmeye çalışıyoruz" dedi. 
 
Sürekli terlikle gezmesi ve siyah tişört giymesi de dikkat çeken Acun Ilıcalı bu konuda gelen soruya da çorap giymeyi de sevmediğini belirterek "Benim ayağım 45 numara.çoraplar yıkandıktan sonra çekiyor. Onu bir daha giyince ayağımı sıkıyor ve ben bundan nefret ediyorum. Zaten uzun yıllardır terlik giyiyorum bu nedenle ayağımı sıkan şeyleri sevmiyorum. 15 yıldır terlikle geziyorum. Ben yılın 20-30 günü ayakkabı giyiyorum, bu nedenle çoraplarla pek barışık değilim. Bana fazlalık gibi geliyor. Tişört konusunda aynı durum geçerli değil, yaklaşık 300-400 tişörtüm vardır" diye konuştu. 
twitter takip