Ünlü oyuncudan tepki çeken mesaj! Takipçilerine aptal dedi!

%C3%BCnl%C3%BC+oyuncudan+tepki+%C3%A7eken+mesaj%21;+Takip%C3%A7ilerine+aptal+dedi%21;+
ABONE OL

Oyuncu Nihal Yalçın kendisine canlandırdığı karakterlerle hitap eden sosyal medya kullanıcılarına tepki göstererek 'Aptal insanlara tahammülüm kalmadı' mesajını yayınladı. Yalçın'ın bu tavrı tepkilere neden oldu.

Son olarak geçen sene ekranlara veda eden İstanbullu Gelin dizisinde rol alan ünlü oyuncu Nihal Yalçın'ın geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından paylaştığı mesaj tepki çekti.
 
Nihal Yalçın kendisine kariyerinde önemli bir yeri olan 'Açılay' ve 'Nahide' karakteriyle hitap eden takipçilerini engelleyeceğini belirtti ve bu takipçilerine 'aptal' diye hitap etti.
 
Yalçın, Twitter hesabından "Bana Açılay ya da Nahide diyenleri minnoş minnoş blokluyorum. Aptal insana tahammülüm kalmadı hiç" mesajını yayınladı.
 
 
Takipçileri ise Nihal Yalçın'a "Sizi o karakterler meşhur etti. Ne olmuş insanlar size o isimlerle hitap ediyorsa. Kusura bakmayın egolusunuz", "Hakaret edilmediği sürece bunda aptal diyecek ne var anlamadım. Yaptığınız şımarıklık. İnsanlar belki de espiri olsun diye bu şekilde hitap ediyor", "Biz o karakteri sevmiştik ama...", "O zaman bu karakterleri unutturacak rollerde oynayın da öyle hitap edelim" gibi yorumlarla Yalçın'a tepki gösterdi. Yalçın'a bu yorumları yapan bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncunun kendilerini engellediğini belirten mesajlar da attı. 
 
Nihal Yalçın, Nahide tiplemesini Okan Bayülgen'in Disco Kralı programında, Açılay karakterini de Gülse Birsel imzalı Yalan Dünya dizisinde canlandırmıştı. 
 
Oyuncu son olarak da, İstanbullu Gelin dizisinde Güneş karakterine hayat verdi. 
twitter takip