Ünlü oyuncudan güzel haber! Kıvanç Tatlıtuğ'un koronavirüs testi negatif çıktı!

%C3%BCnl%C3%BC+oyuncudan+g%C3%BCzel+haber%21;+K%C4%B1van%C3%A7+Tatl%C4%B1tu%C4%9F%E2%80%99un+koronavir%C3%BCs+testi+negatif+%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1%21;
ABONE OL

Bu sabah koronavirüs şüphesiyle hastaneye yatan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, test sonuçlarının negatif çıktığını duyurdu.

Koronavirüs şüphesiyle İstanbul'da özel bir hastaneye yatırılan ve müşahede altına alınan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama geldi. Kıvanç Tatlıtuğ kendisine yapılan Covid-19 testinin negatif çıktığını açıkladı.
 
Twitter hesabından bir açıklama yapan ünşü oyuncu, yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle hastaneye geldiğini ve yapılan testler sonucunda akciğerimde küçük bir alanda zatürre tespit edildiğini bildirdi.
 
Kıvanç Tatlıtuğ ayrıca koronavirüs testinin de negatif çıktığını ifade etti.
 
Kıvanç Tatlıtuğ, yarın yapılacak son kontrollerin ardından gekirse tedavisine evde devam edileceğini söylerken koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde yoğun bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür etti. 
 
Ünlü oyuncu, koronavirüs tedavisi gören vatandaşlara da acil şifalar diledi.
 
SAĞLIK BAKANI SON RAKAMI AÇIKLADI!
 
Öte yandan; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki koronavirüs vakalarındaki son durumu açıkladı. Bakan Koca'nın bildirdiği verilere göre; bugün koronavirüs nedeniyle 63 kişi daha hayatını kaybederken toplam vefat sayısı 277 oldu.
 
Bugün tespit edilen 2. 148 yeni vaka ile birlikte de Türkiye'deki toplam vaka sayısı 15.679' a çıktı.
 
twitter takip