Ünlü oyuncu Celil Nalçakan'dan çok sert tepki: 'Suratının aksini asfalta çıkarana kadar dövmezsem ...'

%C3%BCnl%C3%BC+oyuncu+Celil+Nal%C3%A7akan%E2%80%99dan+%C3%A7ok+sert+tepki:+%E2%80%99Surat%C4%B1n%C4%B1n+aksini+asfalta+%C3%A7%C4%B1karana++kadar+d%C3%B6vmezsem+...%E2%80%99
ABONE OL

Türkiyede çok sık yaşanan hayvana şiddet vakalarının bir yenisi Ankara'da yaşanırken, hayvan hakları yasasının çıkarılmamasına ünlü oyuncu Celil Nalçakan'dan çok sert bir tepki geldi.

Hayvanseverliği ile tanınan oyuncu Celil Nalçakan yine Ankara'da yaşanan hayvana şiddet olayının ardından hayvan hakları yasasının çıkmamasına isyan etti. Celil Nalçakan, sert konuşarak bundan sonra hayvnalara eziyet eden kişileri gördüğünde şiddet uygulayabileceğini belirtti.
 
Türkiye'de hayvanlara karşı şiddet vakaları sık sık görülüyor ve gündem oluyor. Son hayvana şiddet vakası haberi ise Ankara'dan geldi.
 
Ankara'nın Haymana ilçesinde bir eşek yavrusunu kangal köpeklerine parçalatan ve bu anları videoya çekip sosyal medyada paylaşan Berat Kaya sosyal medyanın gündemine oturdu.
 
Sosyal medya kullanıcıları #BeratKayaTutuklansın etiketiyle Kaya'nın gözaltı işlemlerinin ardında serbest bırakılmasına tepki gösteriyor. Hayvanseverlerin yoğun olarak katılım gösterdiği etikette Berat Kaya'nın tutuklanması isteniyor. Hayvan hakları yasasının çıkmamasını da eleştiren vatandaşlar hayvanlara yapılan bu eziyetlerin cezasız kalmasına isyan ediyor ve bu konuda  para cezasından daha caydırıcı, somut adımlar bekliyor.
 
Hayvan öldürmenin de bir insan öldürmek gibi cinayet olarak sayılmasını isteyen vatandaşlar konuyla binlerce tweet attı.
 
Öte yandan; Haymana Cumhuriyet Başsavcılığı, Kaya'nın, eşeğin sahibinin şikâyetçi olmaması sebebiyle serbest bırakıldığını duyurdu.Yavrusunu kaybeden eşeğe Ankara Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı.
 
Sosyal medyada büyük tepki çeken hayvana şiddet olayına en dikkat çeken tepki ise ünlü oyuncu Celil Nalçakan'dan geldi.
 
Poyraz Karayel, Bir Aile Hikayesi gibi dizilerle tanınıp sevilen oyuncu Celil Nalçakan, hayvan hakları yasasının çıkmamasına tepki gösterek, "Madem “hayvan hakları yasası” çıkmıyor, kendimi ihbar ediyorum! Bir hayvana eziyet eden bir insan artığı gördüğümde, suratının aksini asfalta çıkarana  kadar dövmezsem adım Celil değil" mesajını yayınladı. 
 
twitter takip