Ünlü gazeteciden dikkat çeken yorum: 'Halk TV ve Tele 1 kapanınca vatandaş hangi mecraları takip edecek?'

%C3%BCnl%C3%BC+gazeteciden+dikkat+%C3%A7eken+yorum:+%E2%80%99Halk+TV+ve+Tele+1+kapan%C4%B1nca+vatanda%C5%9F+hangi+mecralar%C4%B1+takip+edecek?%E2%80%99
ABONE OL

İsmail Saymaz, Tele 1 ve Halk TV'ye verilen 5 günlük ekran karartma cezasının ardından A Haber ve Sabag gazetesi ile ilgili dikkat çeken bir yorum yaptı.

Halk TV ekranlarında yorumcu olarak bulunduğu 'Şimdiki Zaman Siyaset' ile 'Taksim Meydanı' programları ve 'Neyse O' adlı araştırma programını sunan gazeteci İsmail Saymaz'dan kanala verilen 5 günlük ekran karartma cezası hakkında dikkat çekici bir yorum geldi.
 
Halk TV ve Tele1'e RTÜK tarafından verilen 5 günlük ekran karartma cezaları geçen günlerin en çok konuşulan konularından birisi olmuştu.
 
Halk TV'de program yapan gazeteci İsmail Saymaz da, konuyla ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.
 
Muhalif yayın çizgisindeki kanallar kapatılınca vatandaşın A Haber'i izleyeceğini ya da Sabah gazetesi okumayacağını ifade eden
İsmail Saymaz, insanların yabancı basın kuruluşlarının Türkçe ağlarına yöneleceğini ifade etti.
 
Saymaz, "İktidar sahipleri, Halk TV ve TELE 1’i kapatınca vatandaşın A Haber izleyeceğini ve Sabah okuyacağını sanıyorsa fena halde yanılıyor.Bu karartmanın sonunda vatandaşlar, gerçek ve güvenilir habere erişebilmek için yabancı devletlerin Türkçe ağlarına yönelecek" tweetini paylaştı.  
 
 
twitter takip