Uğur Dündar takipçilerini neden engelliyor? Eleştirilere cevap verdi!

U%C4%9Fur+D%C3%BCndar+takip%C3%A7ilerini+neden+engelliyor?+Ele%C5%9Ftirilere+cevap+verdi%21;
ABONE OL

Usta gazeteci Uğur Dündar, moderatörlüğü kabul etmemesi için sosyal medyada tehdit edildiğini ve bu tarzda mesaj yazan bazı hesapları engellediğini ifade etti.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın CHP'li aday Ekrem İmamoğlu ile yapacağı canlı yayını yönetmesi için ismini önerdiği usta gazeteci Uğur Dündar dün akşamdan bu yana sosyal medyanın gündeminde.

Birçok meslektaşı iki adayın katılacağı canlı yayını yönetecek en ideal isim olduğunu düşündüğü ğur Dündar'ın, kendisini eleştiren bazı takipçi ve sosyal medya kullanıcılarını Twitter'dan engellediği iddia edildi.

Twitter'da bir TT çalışması yapan sosyal medya kullanıcıları Uğur Dündar'ın kendilerini engellediğini belirtiyor. Hatta Uğur Dündar'ın böyle bir program için tarafsız bir isim olmadığını belirten mesajlar bile atılıyor.

Bu durum karşısında açıklama yapan Uğur Dündar da, Twitter hesabının kendisine ait özel bir sayfa olduğunu ve hakaret içerikli mesajlar atan kişileri engellediğini belirtti.

Uğur Dündar konuyla ilgili "Burası herkesin aklına estiğini yazabileceği bir serbest kürsü ya da kamusal alan değil! Buradan kimseye hakaret edilmez,kötü söz söylenmez" mesajını paylaştı.

Dündar, bir takipçinin sorusu üzerine de engellediği hesapların troll hesaplar olduğunu söyledi.

Dündar ayrıca dünden bu yana moderatörlüğü kabul etmemesi için tehdit edildiğini belirten bir başka mesaj da yayınladı ve "Bunları yazıp çizenler sanırım benim Türkiye'nin en kıdemli TV'cisi olduğumu,50 yıldır bu işi yaptığımı unutuyor" açıklamasını yaptı.

twitter takip