Uğur Dündar çekildi! Moderatörlük için yeni bir talip var!

U%C4%9Fur+D%C3%BCndar+%C3%A7ekildi%21;+Moderat%C3%B6rl%C3%BCk+i%C3%A7in+yeni+bir+talip+var%21;
ABONE OL

Uğur Dündar'ın çekilmesinin ardından Cüneyt Özdemir moderatörlük için talip oldu.

31 Mart'ta CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı ancak YSK kararıyla iptal edildikten sonra 23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun çıkacağı canlı yayın günlerdir tartışılıyor.

Programın hangi kanalda ve hangi ismin moderatörlüğünde yapılacağı tartışılırken AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım usta gazeteci Uğur Dündar'ın adını önermişti.

Uğur Dündar bu talebe ilk olarak olumlu yaklaşsa da dün akşam Twitter adresinden yaptığı bir açıklamayla iki adaya da zarar verebilecek bir takım hazırlıklar yapıldığını fark ettiğini ve  moderatörlük yapmama kararı aldığını açıkladı.

Uğur Dündar moderatörlük yapmama kararı aldı! Binali Yıldırım ne yorum yaptı? haberini okumak için tıklayınız

Uğur Dündar'ın bu kararının ardından bir başka deneyimli gazeteci moderatörlük için talip oldu. 

Cüneyt Özdemir Twitter adresinden Binali Yıldırım- Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı programda moderatörlük yapmak istediğini açıkladı. Özdemir takipçilerinden bu konu da destek de istedi.

Özdemir, "Ben topa girmek istemedim ama Sayın Uğur Dündar çekildiğine göre eğer bana çağrı olursa Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu arasındaki tarihi zirveyi yönetmek isterim elbette... Ne dersiniz?" mesajını yayınladı. 

 

twitter takip