Uçankuş TV'de eril dil: 'Kadının çapkını'

ABONE OL

Uçankuş TV'de Hercai dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin hakkında yapılan yorumlar hayranları başta olmak üzere sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı.

Magazin medyasının popüler mecralarından Uçankuş TV ekranlarında oyuncu Ebru Şahin için yapılan rencide edici yorum hayranlarını kızdırdı.
 
Uçankuş TV'de yayınlanan 'Canlı Masa' programında dün akşam oyuncu Ebru Şahin ile müzisyen Oğuzhan Koç arasındaki aşk iddiaları konuşuldu.
 
Söz konusu iddiaları Oğuzhan Koç yalanlamıştı.
 
Programda bu gelişmeler konuşulurken, yorumcu Tayyar Işıksaçan'ın Ebru Şahin hakkında kullandığı ifadeler tepkilere yol açtı.
 
Ebru Şahin için "Kadının çapkını" ifadesini kullanan Işıksaçan'ın sözleri Ebru Şahin'in hayranları başta olmak üzere sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı.
 
Sosyal medyada bir kadın için yapılan söz konusu yorumların çok yakışıksız olduğu ve reyting için kullanıldığını ifade eden sosyal kullanıcılar Işıksaçan'ın, Şahin'den özür dilemesini bekliyor.
 
Gelen tepkiler nedeniyle #UçanKuşHaddiniBil etiketi de sosyal medya gündeminin ilk sırasına yerleşti.  
 
EBRU ŞAHİN'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ!
 
Yapılan yorum ve haberler sosyal medya tepki çekerken Ebru Şahin'den de bir açıklama geldi.
 
Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Ebru Şahin "Yaptığınız habere mi mesleğinize mi kendinize mi saygınız yok bilmiyorum. Doğru haber yapmanız gerektiğinde işini kaliteyle yapan habercilerimizin zaten haberi olur. Hava sıcak tabii araştırmak yerine boş haber yapmak daha kolay" ifadelerini kullandı. 
 
twitter takip