Turkuvaz Medya'dan sonra Beyaz TV'den de Berna Laçin'e boykot!

Turkuvaz+Medya%E2%80%99dan+sonra+Beyaz+TV%E2%80%99den+de+Berna+La%C3%A7in%E2%80%99e+boykot%21;+
ABONE OL

İktidara yakın medyanın hedefinde olan ünlü oyuncu Berna Laçin'in yer aldığı reklam filmlerini Turkuvaz Medya'dan sonra Beyaz TV de yayınlamama kararı aldı.

Bünyesinde Sabah- atv- A Haber gibi iktidara yakınlığıyla bilinen kanal ve gazeteler olan Turkuvaz Medya Grubu'ndan sonra Beyaz TV kanalı da ünlü oyuncu Berna Laçin'in yer aldığı reklam filmlerini yayınlamayacağını duyurdu.
 
İktidara muhalif açıklamaları nedeniyle iktidar yanlısı medyanın sık sık eleştirdiği isimlerden birisi olan Berna Laçin geçtiğimiz gün Turkuvaz Medya'nın gündemindeydi. 
 
Turkuvaz Medya, Berna Laçin'den 'baş örtüsü düşmanı’, ‘Medine’ye hakaret eden’ ve ‘provokasyon peşinde koşan bir kişilik’ olarak söz etti ve Laçin'in yer aldığı reklamlara kurumlarında yer vermeyeceklerini belirtti.
 
Laçin ise kendisini başörtüsü yasağını savunmakla suçlayan medya grubunun suni bir gündem yaratmaya çalıştığını ifade ederek hukuka başvuracağını açıklamıştı.
 
Bu gelişmelerin ardından bir başka kanal daha Berna Laçin'in yer aldığı reklam filmlerini yayınlamayacağını duyurdu.
 
Ankara'nın görevden alınan eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in genel yayın koordinatörü olduğu Beyaz TV "Sosyal medya paylaşımları ile milli ve manevi duygularımızı hedef alan ve toplumda ayrımcılığa yol açan açıklamalar yapan Berna Laçin’in yer aldığı hiçbir reklam filmine Beyaz TV yayınlarımızda yer vermeyeceğimizi tüm kamuoyuna bildiririz" diyerek Berna Laçin'e boykot uygulayacaklarını açıkladı. 
 
twitter takip