Turkuvaz Grubu'ndan Demirören'e üst düzey transfer! Kanal D'nin Ankara Temsilciliği'ne sürpriz isim!

Turkuvaz+Grubu%E2%80%99ndan+Demir%C3%B6ren%E2%80%99e+%C3%BCst+d%C3%BCzey+transfer%21;+Kanal+D%E2%80%99nin+Ankara+Temsilcili%C4%9Fi%E2%80%99ne+s%C3%BCrpriz+isim%21;
ABONE OL

Kanal D'nin Ankara Temsilciliği görevine Turkuvaz Medya Grubu'ndan bir isim atandı.

Demirören Medya Grubu'na bağlı olarak yayın yapan Kanal D televizyonunun Ankara Temsilciliği'ne sürpriz bir isim getirildi.

Turkuvaz Medya Grubu çatısı altında yayınlanan Takvim gazetesinin Ankara Temsilcisi Zafer ŞahinKanal D'nin yeni Ankara Temsilcisi oldu.

Halihazırda bu görevi yürüten Ercan Gürses ise DHA'nin Ankara Temsilciliği'ne atandı.

İşte, kurumdaki transfer ve görev değişimini bildiren o duyuru:

"Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Yönetim Kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda;

Kanal D Ankara Bölge Temsilciliği görevini sürdüren Sayın Ercan Gürses, Demirören Haber Ajansı Ankara Bölge Temsilcisi olarak atanmıştır.
Sayın Ercan Gürses, 27 yıl önce başladığı Televizyon haberciliği kariyerine Başbakanlık muhabiri ve Parlamento muhabiri olarak devam etmiş olup, 2014 — 2015 yıllarında Köşe Yazarlığı yapmıştır. Birçok televizyon programına imza atan Sayın Ercan Gürses, son 3 yıldır Kanal D Ankara Temsilciliği görevini yürütmektedir. Ayrıca CNN Türk ekranlarındakı tartışma programı "Türkiye'nin Gündemi" ile izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

Sayın Ercan Gürses'ten boşalan Kanal D Ankara Bölge Temsilciliği görevine de Sayın Zafer Şahin atanmıştır. Sayın Zafer Şahin 24 yıl önce Televizyon haberciliği ile başladığı kariyerine Parlamento muhabiri olarak devam etmiş olup, Dünya, Yeni Asır ve Takvim Gazetelerinde Ankara Temsilciliği görevini yürütmüştü. Sayın Zafer Şahin, gazeteciliğin yanı sıra "Kestanepazarının Sahte Mesihi" adlı kitabın yazarı olup, çeşitli radyo ve televizyonlarda, program yapımcılığı ve yorumculuk yapmaktadır.

Bugün itibariyle geçerli olan atamaların tüm grubumuza hayırlı olmasını umar, Sayın Ercan Gurses ve Sayın Zafer Şahin'e yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı"

twitter takip