Türkiye’nin ilk röportaj sitesi 'Reportare' 10 yaşında!

ABONE OL

Unutulmaya yüz tutan röportaj tekniklerini yaşatma ve geliştirme hedefiyle Türkiye’nin ilk röportaj sitesi olarak 2011’den bu yana yayın yapan Reportare, 10. yılına yeni yüzüyle girdi.

YouTube üzerinden programlar, canlı yayınlar, röportaj, yazı ve podcastlerle dijital teknolojinin tüm unsurlarından yararlanarak yayın kalitesi ve içeriğini zenginleştiren Reportare; kültür, sanat, siyaset, ekonomi, magazin, spor dünyasından çok sayıda isimle gerçekleştirdiği röportajlarla 10 yılı geride bıraktı.

YANKI ODALARINIZIN DUVARLARINI YIKIN!

“Yankı odalarınızın duvarlarını yıkın” yaklaşımı ile çok farklı ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel çevreyi bir yayın platformu etrafında bir araya getirmeyi başaran Reportare bu doğrultuda yazar ve programcı kadrosunu da geliştiriyor.

Yeni yayın döneminde farklı profesyonel birikimlerden gelen çok sayıda isim Reportare bünyesinde yazı yazmaya ve programlar üretmeye başladı.

10 yıl boyunca Reportare’ye emek veren yazar ve programcıların yanı sıra “unutulmaz röportajların” kahramanları İDSO eski yöneticilerinden ve perküsyon sanatçısı Orhan Topçuoğlu, gazeteci-yazar Ayşen Şahin, iş insanı Sedef Orman, oyuncu-yönetmen Müfit Can Saçıntı, müzisyen Can Gox ve modacı Barbaros Şansal’ın da aralarında olduğu 32 ismin katılımı ile 3 saat 50 dakikalık bir youtube canlı yayını gerçekleştirildi.

Müfit Can Saçıntı ve Barbaros Şansal’ın Reportare anıları ve esprileri ile kahkahalara boğduğu 10. Yıl özel yayınında zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Gazeteci-yazar Ayşen Şahin, iş insanı Sedef Orman ve akademisyen Gresi Sanje içinde yaşadığımız Pandemi döneminin zorluklarına işaret ederek, Reportare’nin her şeye rağmen insanların bir araya gelerek olumlu, yaratıcı işlerle umudu yeşertebileceklerini gösterdiğini vurguladılar.

twitter takip