TRT spikerinden de bir açıklama geldi! O soruyu neden sordu?

TRT+spikerinden+de+bir+a%C3%A7%C4%B1klama+geldi%21;+O+soruyu+neden+sordu?
ABONE OL

Dün uzman doktora sorduğu demir döküm tava sorusuyla gündem olan TRT Haber spikeri Sermin Baysal Ata konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

TRT Haber spikeri Sermin Baysal Ata dün canlı yayında programının konuğu İçhastalıkları Uzmanı Ayça Kaya'ya sorduğu "Demir döküm tencere tava kullanmak demir eksikliğine faydalı olur mu" sorusunun ardından kendisine yapılan eleştiriler hakkında
açıklama yaptı.
 
Doktor Kaya'nın 'Hayır' cevabını verdiği soru nedeniyle Sermin Baysal Ata sosyal medyada gündem olmuş ve cahillikle eleştirilmişti.
 
Bazı sosyal medya kullanıcıları da demir döküm tencerelerde yemek pişirirken yemeğe karışan hafif demirin demir eksiklikliğine iyi geldiğini söyleyerek Ata'yı savunmuştu.
 
Konuyla ilgili TRT'den yapılan açıklamanın ardından Sermin Baysal Ata'dan bir açıklama geldi.
 
Twitter hesabından bir açıklama yapan Ata, bunun bilim insanlarının tartıştığı bir konu olduğunu ve izleyicilerinin de kendilerine sorduğu bir soru olduğunu belirtti ve "Bir moderatör olarak izleyicilerimizin merak ettiği soruları konuğuma yöneltmemden daha doğal bir şey olamaz.Bilim insanlarının tartıştığı ,bazı izleyicilerimizin de merak ettiği bir konuyu gündeme getirmem nedeniyle maruz kaldığım art niyetli ve kaba eleştirileri kamuoyunun vicdanına bırakıyorum" dedi. 
twitter takip