TRT Haber moderatöründen 'Uğur Dündar' paylaşımı: Sanırım mesleğe vedası

TRT+Haber+moderat%C3%B6r%C3%BCnden+%E2%80%99U%C4%9Fur+D%C3%BCndar%E2%80%99+payla%C5%9F%C4%B1m%C4%B1:+San%C4%B1r%C4%B1m+mesle%C4%9Fe+vedas%C4%B1
ABONE OL

TRT Haber moderatörü ve Diriliş Postası köşe yazarı Betül Soysal Bozdoğan'ın, deneyimli gazeteci Uğur Dündar'la ilgili yaptığı bir paylaşım olay oldu.

Sözcü yazarı Uğur Dündar ile aynı gazetenin yazarı Yılmaz Özdil arasında yaşanan Artı 1 TV gerginliği ile ilgili TRT Haber moderatörü ve Diriliş Postası köşe yazarı Betül Soysal Bozdoğan’dan olay bir paylaşım geldi.

Uğur Dündar’ın 10 Haziran’da Twitter’dan yaptığı ve ekranlara geri dönüş sinayalini verdiği paylaşımın ekran görüntüsünü paylaşan Bozdoğan, ‘’Sözde “ultra özgür, bağımsız medya” Eylemde; sermayesi çamura batmış medya yuvası. Uğur Dündar’ı hasta eden gündemdeki soru; Artı 1 TV'nin kuruluşunda SBK sermayesi var mı? Sanırım mesleğe vedası hayallerindeki gibi yaldızlı olmayacak.’’ notunu düştü.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde Sözcü yazarı Yılmaz Özdil ile aynı gazetenin yazarı olan Uğur Dündar'ın kavgası gündeme oturmuştu. Kurucuları arasında Dündar'ın da yer aldığı Artı 1 TV'nin, Avusturya'da tutuklanan SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz tarafından finanse edilerek kurdurulduğunu ima eden Özdil, "SBK'nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD'de açılan davanın iddianamesinde yazıyor. Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor! Dürüst ve güvenilir(!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor" paylaşımı yapmıştı.

"CENAZEME GELMESİN"

Uğur Dündar ise, "Yazıklar olsun. Sen nasıl ima yollu da olsa çamur atmaya yeltenirsin... Kötü kalpli. Karşıma çıkarsan çok fena olur. Bu benim yediğim bir hançerdir. Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin" demişti.

twitter takip