Tedavi başladı! Murat Ağrıel'in son sağlık durumu nasıl?

Tedavi+ba%C5%9Flad%C4%B1%21;+Murat+A%C4%9Fr%C4%B1el%E2%80%99in+son+sa%C4%9Fl%C4%B1k+durumu+nas%C4%B1l?
ABONE OL

Avukat Celal Ülgen, ciddi bir şekilde diş ağrısı şikayeti olan tutuklu gazeteci Murat Ağrıel ile ilgili son gelişmeleri paylaştı.

Mart ayından bu yana Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Yeniçağ yazarı Murat Ağrıel'in diş tedavisine başlandı.
 
Son günlerde avukatlarının ciddi boyutta diş ağrısı şikayeti çektiğini açıkladığı Murat Ağrıel, dün hastane yerine revire götürülerek 5.5 saat bekletilmişti. Bu gelişmeden sonra, Ağrıel de,  "Bu kötü muamele bana değil savunduğum düşünceye, bu zulüm bana karşı değil savunduğum ilkelere yapılıyor" diyerek tedavi olmayı reddettiğini söylemişti.
 
 
Gece saatlerinde tedavi olmaya ikna edilen Ağrıel'in hastaneye sevki yapıldı.
 
Avukat Celal Ülgen'in yeni yaptığı açıklamara göre;  Murat Ağırel’in iki dişi çekildi ve tedavisi şimdilik sonlandı. Tedavi ilerleyen günlerde devam edecek. Ağrıel, bugünkü tedavinin bitmesinin ardından tekrar cezaevine götürüldü.
 
Murat Ağrıel'in hastanede eşi ile de çok kısa bir görüşme yaptığını ve moralinin iyi olduğunu ifade eden avukat Celal Ülgen, "Düşünce suçluları hastaneye götürülürken ya da hastane sürecinde kelepçeli olmasın lütfen. Ne kadar ayıp ve kötü bir uygulama bu" diyerek de, Ağrıel'in hastaneye kelepçeli getirilmesini eleştirdi. 
 
twitter takip