Taylan Kulaçoğlu ve Hakan Gülseven gözaltına alındı!

Taylan+Kula%C3%A7o%C4%9Flu+ve+Hakan+G%C3%BClseven+g%C3%B6zalt%C4%B1na+al%C4%B1nd%C4%B1%21;
ABONE OL

Taylan Kulaçoğlu gözaltına alındı. Kulaçoğlu'nun gözaltına alınmasını eleştiren gazeteci Hakan Gülseven, bir süre kendisinin de gözaltına alındığını duyurdu.

GazeteTamam'da köşe yazarlığı yapan Taylan Kulaçoğlu ve gazeteci Hakan Gülseven gözaltına alındı.
 
2013 yılında RedHack soruşturması kapsamında iki kez gözaltına alınan, delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılan Taylan Kulaçoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın hacklenmesi sonrası gözaltına alınmıştı. Kulaçoğlu bir süredir yapılan haberler ve sosyal medya saldırıları ile hedef gösterildiğini ve düğmeye basıldığını söylemişti.
 
Kulaçoğlu hakkında iktidara takın medyada Twitter'da İsimsizler Hareketi'ni kurarak kargaşa yaratmaya çalıştığı yönünde haberler yapılmıştı.
 
Taylan Kulaçoğlu gözaltına alındığı sosyal medya hesabından duyururken, Kulaçoğlu'nun gözaltına alınmasını eleştiren gazeteci Hakan Gülseven, bir süre sonra kendisinin de gözaltına alındığını duyurdu.
 
Gülseven, "Ve evet, ben de gözaltına gidiyorum! Utanç verici bir durum ama memleketin hali bu! Durumun ne olduğunu tam olarak bilemiyorum. Açıklama yapılacaktır" tweetini paylaştı. 
twitter takip