Talihsiz kaza! Defne Samyeli sorulardan kaçarken kameramanın ayağını ezdi!

Talihsiz+kaza%21;+Defne+Samyeli+sorulardan+ka%C3%A7arken+kameraman%C4%B1n+aya%C4%9F%C4%B1n%C4%B1+ezdi%21;
ABONE OL
Son günlerin gündemden düşmeyen ismi Defne Samyeli önceki akşam hastane çıkışında görüntülendi. Eski sevgilisi Cem Yılmaz hakkındaki sorulardan kaçmak isteyen Samyeli, panikle aracının gazına basarken bir kameramanın ayağını ezdi. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından yaptığı açıklama ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Defne Samyeli önceki gece Nişantaşı’nda bulunan Alancha isimli mekânda sahneye çıktı. Samyeli, sahneden iner inmez soluğu hastanede aldı.

Hürriyet'ten Behül Aydın'ın haberine göre; Boğazında bir problem yaşadığını belirten şarkıcı, "Boğazımda ufak bir sorun vardı" dedi. Kardeşi Sühan Samyeli ve mekân yetkilisi ile araçta olan Samyeli sorulardan kaçmak isterken talihsiz bir kaza yaşandı.

Ayrıldığı sevgilisi Cem Yılmaz’la ilgili sorulardan kaçmak için gaza basan Defne Samyeli, trafiğin ileride tıkanmasıyla yeniden durmak zorunda kaldı.

Önündeki aracın yolu kapatmasından dolayı ilerleyemeyen şarkıcı, geri gitmek isteyince olanlar oldu. Panik halinde gaza basan Samyeli, bir kameramanın ayağını ezdi. 6-7 saniye boyunca lastiğini kameramanın ayağından çekemeyen şarkıcı şok geçirdi.

Samyeli, "Çok özür dilerim, bu şekilde olunca problem oluyor. Bir sorun varsa, hemen hastaneye gidelim" dedi. Daha fazla konuşmak istemeyen şarkıcı, muhabirlerden müsaade alarak evine gitti.

 
twitter takip