Süleyman Özışık'ın Sedat Peker’e övgüler yağdırdığı video ortaya çıktı: Çok yiğit bir adam

S%C3%BCleyman+%C3%96z%C4%B1%C5%9F%C4%B1k%E2%80%99%C4%B1n+Sedat+Peker%E2%80%99e+%C3%B6vg%C3%BCler+ya%C4%9Fd%C4%B1rd%C4%B1%C4%9F%C4%B1+video+ortaya+%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1:+%C3%87ok+yi%C4%9Fit+bir+adam
ABONE OL

Süleyman Özışık'ın Sedat Peker'e övgüler yağdırdığı video sosyal medyada gündem oldu.

İsmi Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hakkında suç duyurusunda bulunduğu gazeteci Süleyman Özışık'ın bir videosu sosyal medyada olay oldu. Özışık'ın, kızının düğününde çekilen videoda Sedat Peker'e övgüler yağdırdığı görüldü.

Sedat Peker'in videolarında ismi geçen gazeteci Süleyman Özışık'ın kızının düğününde çekilen bir videosu sosyal medyada paylaşıldı.

 

 

"ÇOK YİĞİT, ÇOK BABA BİR ADAM”

Düğüne yurt dışında olduğu için katılamadığını belirten ve bir adamı aracılığıyla hediye gönderen Peker'e video aracılığıyla seslenen Özışık'ın "Bu çok yiğit, çok baba bir adamdan geliyor." diyerek kızı ve damadına kameraya el sallattığı görüldü.

Özışık'ın Peker'e ayrıca teşekkür edeceğini de belirtmesi dikkat çekti.

PEKER'İN TWEETİNİ BEĞENMİŞTİ

Geçen günlerde Peker'in bir tweetini beğenen Süleyman Özışık, bu durumu "Twitter'da beğen ikonuna istemsizce dokunmuş ve beğenmişim. Şimdi buradan beni Sedat Peker'in safına geçtiğim anlamına getirmişler, öyle manşetler atmışlar. Bakın buradan çok net söylüyorum. Sizin huzurunuzda söylüyorum. Bu arkadaşlara sesleniyorum. Halt etmişsiniz." sözleriyle açıklamıştı.

twitter takip