Son günlerin en çok konuşulan ismi Canan Kaftancıoğlu'nu joker yaptılar!

Son+g%C3%BCnlerin+en+%C3%A7ok+konu%C5%9Fulan+ismi+Canan+Kaftanc%C4%B1o%C4%9Flu%E2%80%99nu+joker+yapt%C4%B1lar%21;
ABONE OL

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu kendisini Joker olarak yansıtan karikatürü çok beğendiğini söyledi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu kendisini Batman filminin fonomen karakteri Joker'e benzeten bir karikatür çizen Misvak dergisine esprili bir cevap verdi.
 
Gerici yayın politikasıyla bilinen dergi Canan Kaftancıoğlu'nun Batman'ın en büyük düşmanı Joker'e benzemişti.
 
Kaftancıoğlu'nun karikatüre tepkisi ise esprili oldu. Kaftancıoğlu, Twitter hesabından karikatürü yayınlayarak "Sizi mahkemeye...  “ şaka şaka...Niyetinizden bağımsız çok beğendim Jokere benzetilmiş karikatürümü. Çizerin kalemine, emeğine sağlık" açıklamasını yaptı. 
 
 
Öte yandan; Canan Kaftancıoğlu son günlerde CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden aylık 258 liraya kiraladığı Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'nde yer aldığı evinin fotoğrafını çekmesine verdiği tepki ve gazeteci Cüneyt Özdemir'in bu konudaki eleştiri ardından başlayan polemik ile de gündemde.
 
Kaftancıoğlu, Fahrettin Altun'un evinin fotoğranlanması hakkında; "CHP ilçe başkanına kamunun malını koruduğu, halkın hakkını hukukunu gözettiği için kimse dokunamaz. Devletin nüfuzu halkın hakkını korumak için var ve bunu isteseniz de istemeseniz de öğreneceksiniz! Şehir eşkiyası hukuk tanımayıp kaçak iş yapanlara denir bunu da öğreneceksiniz" açıklamasını yapmıştı. 
 
Kaftancıoğlu'nun, Altun'un evinin izinsiz olarak fotoğraflanmasını destekleyen bu sözleri tepki çekmişti. Tepki gösteren isimlerden bir tanesi de gazeteci Cüneyt Özdemir olmuştu.
 
Kaftancıoğlu da, bunun üzerine Cüneyt Özdemir'i kast ederek katıldığı bir TV programında; "İktidarın bir paralı trolleri var, bir de kendilerine gazeteci diyen yüksek ücretli trolleri var. Şu anda paralı troll olmayan ama yurtdışına kaçmak zorunda kaldığı için şimdilik bedava trollük yapıp, gelip paralı trollük yapmak isteyenler var" demişti.
 
Cüneyt Özdemir de, bu sözlere Twitter hesabından cevap verdi. Özdemir, şunları söyledi:
 
"Korona günlerinde işi gücü bırakıp kafayı Fahrettin Altun'a takan İstanbul il Başkanı Sayın Canan Kaftancıoğlu'nu eleştirmiştim. Anlaşılan çok ağırına gitmiş. Kendisine yandaş kanallara çıkıp (adımı vermeye cesaret edemese de) hakkımda atıp tutuyor. Bir sürü zırva, iftira...
"Sayın Canan Kaftancıoğlu buyrun bu akşam 20.00'de canlı yayına beklerim. Bir de benim yüzüme karşı söyleyin bu zırvalarınızı... Bakın sizin arkanızda bir dediğinizi iki etmeyen CHP il örgütü var. Bir dediğinizi iki etmiyorlar. Ben Tek! 30 yıllık gazeteci geçmişimleyim, o kadar"
twitter takip