Sezgin Baran Korkmaz, Habertürk binasında kimi ziyaret etti?

Sezgin+Baran+Korkmaz,+Habert%C3%BCrk+binas%C4%B1nda+kimi+ziyaret+etti?
ABONE OL

Kara para aklama suçlamasıyla Avusturya’da tutuklanan işadamı Sezgin Baran Korkmaz’ın Habertürk’ün eski spikeri Veyis Ateş’i şantajla suçlaması tüm gözleri Habertürk üzerine çevirmişti.

Sezgin Baran Korkmaz’ın, Ateş’e ait olduğu iddia edilen şantaj ses kaydını ilk dinlettiği isim olan Habertürk yazarı Sevilay Yılman, önceki gün katıldığı bir yayında, yine medya kulislerini hareketlendiren bir açıklama yaptı.

Yılman, SBK’nın Habertürk binasını iki kez ziyaret ettiğini söyledi, şu ifadeleri kullandı:

‘Sezgin Baran Korkmaz beni hayatında toplasan iki kere görmüştür, belki üç görmüştür. İkisi de ofisteydi benim, ziyarete geldiğinde. Yine bu ofiste ziyaretinde… Bir de zaten, tanıştığım yer, Zorlu AVM’de. Orada arkadaşlarımızla yemeğe gitmiştik, ayaküstü tanıştığımızda hemen abla abi…’

Yılman’ın açıklamalarından, SBK’nın Habertürk binasını ziyareti sırasında kendisine de uğradığı anlaşılırken, kulislerde SBK’nın binada asıl kimi ziyarete gittiği konuşuluyor.

Gazeteci Cengiz Erdinç de Twitter hesabından bu konuyla ilgili çok dikkat çekici bir soru sordu.

"Habertürk bir de muhabir kovdu, Veyis'i zaten biliyoruz. (Tazminatı verilerek şefkatle gönderildi) Eli kulağında isimler de var. Peki şu haber ne demek istiyor? Sezgin Baran Korkmaz Habertürk'te kimi ziyaret etmiş? Kenan Tekdağ olabilir mi?"

Erdinç, soru ve yorumlarına şöyle devam etti:

"Veyis tanımıyorum diyor ama SBK yan odasına uğramış. Üst katları ziyaret ediyor. Acaba Veyis "SBK'yı bana en tepeden yolladılar" diyecekti de sustu mu giderayak?

Bu arada SBK ve Veysi fırsatıyla Habertürk'te başlayan "taht oyunlarını" da ihmal etmeyin, Veysi üzerinden Veysi'nin arkasında duranlar hedefte ve bu haberler boşuna yapılmıyor…"

twitter takip