Serbest bırakılan Hakan Gülseven: 'Umuyorum Taylan da çıkacak...'

Serbest+b%C4%B1rak%C4%B1lan+Hakan+G%C3%BClseven:+%E2%80%99Umuyorum+Taylan+da+%C3%A7%C4%B1kacak...%E2%80%99
ABONE OL

Serbest bırakıldıktan sonra tutuklanması istemiyle yeniden ifade vermeye giden gazeteci Hakan Gülseven serbest kalmasının ardından bir açıklama yaptı.

Taylan Kulaçoğlu ile birlikte 'İsimsizler Hareketi' adı altında başlattıkları sosyal medya hareketi nedeniyle tepkilerin odağı haline gelen gazeteci Hakan Gülseven serbest bırakıldıktan sonra bir açıklama yaptı.
 
Taylan Kulaçoğlu ve Hakan Gülseven 17 Mayıs'ta gözaltına alınmış ve  tutuklanmaları talebiyle sevk edildikleri mahkeme tarafından 19 Mayıs’ta serbest bırakıldı.
 
Ancak, sonrasında Taylan Kulaçoğlu savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınıp tutuklandı. 
 
Gazeteci Hakan Gülseven de, dün kişisel Twitter hesabından "Savcılık makamı yeniden tutuklanmamı istemiş. Birazdan gidip ifademi vereceğim. Açıklayamayacağımız hiçbir şey yoktur. Yaptığım, yazdığım, söylediğim her şeyi savunuyorum. Dostça kalın" paylaşmını yapıp ifade vermeye gitmişti.
 
Hakan Gülseven ifadesinin ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
 
Serbest bırakılan Hakan Gülseven, Twitter adresinden bir açıklama yaptı. Teknolojik cihazlarına el konulduğu için daha yeni açıklama yapabildiğini söyleyen Hakan Gülseven, "Yaşadığımız saçma "örgüt operasyonu"nda ne çok dostumuz olduğunu anladık. Destek olan tüm dostlara, değerli arkadaşlarım ve avukatlarım Deniz İpek ve @topalogluhakant'a sonsuz teşekkürler. Umuyorum Taylan da çıkacak" dedi.
twitter takip