Sedat Peker'den 9. video: Demirören, Hürriyet'i satın almak için Ziraat Bankası'ndan aldığı 750 milyon dolar krediyi geri ödemedi!

ABONE OL

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in YouTube'da yayımladığı videolara bir yenisi daha eklendi.

YouTube'da yayımladığı videolarla yalnızca Türkiye'de değil, dünya basınında da gündem olan ve organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in 9. videosu bu sabah yayımlandı.

Peker'in 9. videoda gündeme getirdiği iddialardan bazıları şöyle:

"- Konuk oyuncularımız var: Akit Medya Grubu. Makara yapmayacağım onlarla, beraber ekmek yedik, sofra kurduk. Ama söyleyecek kelamlarım var onlara.

- Konuk oyunculardan düşkün Abdülkadir'i (Abdülkadir Selvi) bugün aramıza alacağız.

- Süslü Sülü, aslan sülü, bugün en büyük işim seninle.

- Pambukören, orada mısın?

- Çakma gasteciler, çakma yorumcular, o televizyona çıkan dümenciler, o paketi nasıl ittiriyorsunuz onu anlatacağım. Sahtekarsınız siz, ulan adam değilsiniz büyük sahtekarsınız siz. çakma gasteciler, analistler."

- Bu Süleyman yine çok saygısızlık yaptığı için müsaade ederseniz onun tek ayak cezasını bitirmeyeceğim. Arkadaşlarımız bana hep, ‘Neden 40 yaş altındaki insanlara sesleniyorsun? Bizim işimiz bitmedi, biz de genciz, biz de bu ülke için iyi şeyler düşünüp yapmak istiyoruz” diyor. Siz misafirsiniz, ben de misafirim. Ama vallahi tüm anlattıklarım 40 yaş altı için.

- Biz televole denen bir zehri içmiş insanlarız. Ömrümüzün 15-20 senesi televole denen şeyle geçti. İnsanlar ona çıkmak için para veriyorlardı. Akıl sağlığı yerinde olan bir insanın bırak dinlemeyi, ben de dinledim, bizden bir şey olmaz. Bizden olsa olsa çöp olur. Vallahi diyorum masanıza oturtmayın, şaka yapmıyorum. Biz sadece aklınızı karıştırırız. Biz değil mi o televoleleri her gün olsun diye 4-5 saat TV başında onları izledik.

- Valla Sülü seni iğnenin deliğinden geçireceğim. Bugün senin son günün. Yüce divanda yargılanacaksın. Delillerin de ben de, seni bitireceğim. Sülü bekle beni.

- Vatan sevgisinden ödün vermem. Bana ajan dediniz. Beni bu dünyada delirtecek i2 şey vardı ikisini de söylediniz. Onların da kafası karışık tam planladığım gibi. Allah belanızı verdi artık ahiretlik olduk.  Beni öldürmeden kurtulamazsınız.

- Akit TV’de ki eski dostlarımız bizi ajan yapmışlar, Aydınlık’la aynı manşeti çıkmışlar. Deli bunlar. Sonra düşüdndüm bunlar şimdi büyük bir operasyona girecekler. Büyük bir saldırıyla karşı karşıyayız. Bir tarafta Amerika, bir tarafta cıa.. İyi bir komutan en kötü şartlarından da kar etmesini bilendir. Şimdi bu durumu da kendi lehlerine çevirmek için kriz masası kurdular ama bilmiyorlar karşılarında ben varım. Şimdi o verdikleri baş harflerle birlikte sorguda itirafçı oldular.. Lan aptalsınız ya

- Ulan Sülü Cumhurbaşkanı olmaya kalktın bir de, beni satmasaydın olurdun.

- Akit TV’nin yazı işleri müdür var Murat Alan iyi bir adam. Sadece bir şey diyeceğim. Kardeşim sen saldırıya uğradığında hastaneye ilk gelen ben değil miydim. En sevdiğim silahım 45’lik Coltumu snaa verip, seni çocuğunun yanında dövdüler. Bir baba çocuğunun yanında dayak yememeli bir daha gelirlerse hepsini vur sana cezaevinde ben bakacağım demedim mi kardeş. Yav kardeşim bir göz göze bakyık o kadar muhabbet ettik seninle sen yazı ileri müdürü oldun. Ben senin çocuğun için bu duruşu sergilerken sen benim çocuğuma yapılan. Ulan bu olayı ben mi buraya getirdim. Göreceksiniz suç örgütünü. Sen hariç Murat senin kalbinin temiz olduğunu biliyorum ama diyebilirdin bu adam herşeyi yapar da ajanlı ne. Bu nasıl bir ayıp ya.

- Beni öldürseniz de kurtulamayacaksınız. Bu haberi yapıyorsunuz elinizde bir tane kayıt var mı benim ajanlık yaptığıma dair. Şu kadar ajan sayıyorsunuz koruyor dite bir tanesinin resmini yayınlasanıza. Ya şevki hocam ya. Atatürk’le ilgili düşüncelerin hariç çocukluğumdan beri seni dinledim. Cezaevinde yatarken çoluğumun çocuğumun rızkını dersaneler yapıyorsun diye yurt dışından çocuklar getirecen onlar kuran bülbülü olacak diye çoluğumun çocuğumun parasını yolladım. Diyemedin mi bundan ajan olmaz her şeyi yapar ajan olmaz diye.

- PKK Kamplarını ziyaret edip çiçek vermişsin şimdi PKK’yı şöyle yapacağız. Ya senin elinde çiçek verdiğin çocuklar şimdi yönetiyor PKK’yı. Bunlar da böyle hastalık var. Binali Yıldırım oğlunu korumak için alana o çıkmış . Sayın Başbakan senin oğlunu korumana gerek yok ki neden adam 15 senede kaç milyon dolarlık servet yapmış. Bşz sadece Hollanda’daki ayağını biliyoruz. Diğer ülkelerde kaç milyon doları daha vardı. Bu adam süper dahi olmasa 10 senede 3-5 milyar doları nasıl kazansın. Bıraksana çocuğun gerizekalı mı o konuşsun.

- Düşkün Abdülkadir sen gerçekten delisin. Hangi gurursuz, onursuz bir adam kitleri torbayla getirdi diyebilir. Hiç utanmadın mı onu yazarken. Ulan bunu yaz deyip kafana gülle vursalar yazmam yalan da bu kadar yalak değilim demen lazım. Ben suç örgütü müyüm ulan siz insan değilsiniz. Bir de diyor MİT gelir kafasına sıkar al Sülüyü gel.

- Parayla adam öldüren kiralık gruplar var uluslararası onlarla görüşüyorlar. Bir Arnavut, bir Sırp bir de Rus gruplarla görüştüler. Tabi geçmişte benim hayatım insanlara ep iyiliklerle geçti.

- Şimdi bizim bu Pambukören var ya, şimdi biz gazeteyi bastık. Aydın Doğan tabii kargaşalardan korktu verdi yerleri 750 milyon dolara. Aslında bir tanesi o kadar para ederdi. CNN Türk, Kanal D, Hürriyet, Milliyet kıl tüy hepsini aldık. Bu 750 milyon doları Ziraat Bankası verdi. Ziraat Bankası kimin? Devletin. Devlet kimin? Milletin, yani sizin. Yani siz patronusunuz. Siz vergisini veriyorsunuz ya devletin çarkı öyle işliyor. O da devletin bir kurumu. Şimdi bu devletten 750 milyon dolar kredi aldı kaç sene önce. Bu 750 milyon doların hiçbirini ödemedi biliyor musunuz bu sahtekar. Ana parayı bırak, faizlerini bile ödemedi. Çiftçi kredisini ödemeyince traktörünü haczediyorlar, bizim Kanal D'yi haczeden var mı hiç, duydunuz mu? Yok. Hürriyet'i duydunuz mu hiç haczeden. Ödemedi parasını. Parasız mal olur mu? Faizini ödemediler.

"TV falan onların değil, emanetçi, Serhat’la Berat yönetiyor"

"Tabii şimdi bu 750 milyon doların ödenmesi için, ülkede para yok, nasıl olsun. Bunu ödetmek için hemen baskı kurun diyorlar. Kemerburgaz’da Göktürk denen yerde Kemer Country diye bir yer var. Orada bir arsa belirlediler, bu yavrunun üzerine yapacaklar. TV falan onların değil, emanetçi. Serhat’la Berat yönetiyor. Sabah grubu da aynı. Kişiliksiz zenginlerin üzerine yapıyorlar sadece.

Kemer Country’deki yeri imara açacaklar. O arsa kimin, yine halkın. İmara açınca tarla olarak verecekler Süleyman’ın var ya Ankara’daki akrabası o işleri yapıyor. Hop bir imar artışı 10 milyonluk yer 1 milyarlık oluyor. Üzerine kulübe koyamadığın yere 100 katlı binalar dikiyorsun. Artık siz de alıştınız, dinliyorsunuz ya, benim anlattıklarım masal değil."

"Demirören aldığı parayı vermiş mi Ziraat’e sorun"

"Demirören aldığı parayı vermiş mi Ziraat’e sorun. Kanal D’nin, CNN Türk’ün, Hürriyet’in, Milliyet’in sahibi sizsiniz. Kemerburgaz’da imara açılmak için üzerinde çalışma yapılan bölüm var mı var. Ben söylüyorum size. Sülü, Veysi geliyor gelmekte olan. Biliyorsunuz ben parça parça koparmayı severim. Dediğim çıkmazsa elimi koyacağım kamerayı açacağım, elimi keseceğim.

Veysi, Kırkpınar güreşlerinde olur ya, bu da süslü Süleyman’ın cazgırı. Süleyman çıkmadan önce bu Süleyman’ı tanıtıyor. Öyle bir yere geleceğiz ki aklınız çıkacak. Delilli, belgeli, kayıtlı, görüntülü."

"Soylu yayında Veysi Ateş'i Erdal Aras aradı"

"O gün tartışma olurken Erdal Aras arıyor. Benim eski sağ kolum. Veysi’nin kendi cep telefonundan Erdal Aras’ın cep telefonu, ara verdiler ya, orada arıyor, o da tanıyor Reis’i ben de, sen de tanıyorsun, niye söylemiyorsun. Onun çünkü işi var. Onun işi İsmail Saymaz’ı bloklamak. Gazeteci ya, konuşuyor, aradaki yakınlıklarına bak. Erdal’la bu kadar yakınlar."

"Kayıt var Veysi"

"Bu Veysi Erdal’ın yardımcısı. Biz bu Veysi ile oturduk 6-7 saat Pucca’da oturduk, yemek yedik. Siz çok anlatıldığı gibi değilmişsiniz, entelektüel, bilgili bir insanmışsınız dedi. Bak buna hiç gıcıklığım yoktu, sarmayacaktım, bloke etti ya. Bitti artık, hiçbir şansı yok. Kayıt var Veysi.

Sağlık Bakanlığı’ndaki hikâyeni anlatmayacağım. Para konusunda biriyle ters düştün ya, onun ailesi benim sevdiğim bir aile. Şimdi seni patlatınca onu da patlatacağım. Sağlık Bakanlığı’nda sorun yaşadınız ya onunla, parayı sen aldın. Siz ne pislik insanlarsınız. Utanmadan TV’lere gidip şu hırsıza operasyon yapıldı diyorsunuz. İnsanlar güvenip sizi dinliyorlar. Bir ulusu manipüle ediyorsunuz, hırsız."

Sezgin Baran Korkmaz'ın oteli

"Bodrum’da Paramount otel var, sahibi kim, Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de de ABD’de de aranıyor. Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde kimler var? Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toplu, Ankara hani İçişleri Bakanlığı’nın koyduğu yasakları kaldıran makam var ya o. Bu adam o kadar rahat bir adam ki 0X5 ile görevine gidip geliyor. Devlet bunlara Opel, Passat veriyor. Artık sınırları aşmışlar, güç zehirlemesi böyle bir şey. Her yer onlarda, yapılanmayı biliyor, Tayyip Abi niye alamıyor bunu? Onu da anlatacağım.

"Sizin aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani lan faturalarınız?"

"Başka, bunun eski koruması, kendi korumasıydı, onu koruma dair başkanı yaptı. Kim, Ekrem Güler, kim Silivri'deki genç emniyet müdürünün intihar etmesine neden olan canavar hain, bunalıma soktu, kafasına sıktı. Veysi Ateş, tatil ekibinde. Bunlar tatili de birlikte yapıyorlar, kesmeyi de birlikte yapıyorlar. Resul olaya sonradan dahil olacak, bunlar tatil ekibi. Bir de Muğla Emniyet Müdürü, Marina vardı ya, el konulan, şimdi de otele el koyuyorlar. Sezgin Baran Korkmaz, en son Mübariz de demişti, sendeki belgeler benim şirketim ama bende yok demişti, bende var kardeşim. Sakın onlarla anlaşayım deme, patlatırım rezil olursun. Müşteri portföyünün tamamı bende, hangi hâkimler savcılar. Sizin aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani lan faturalarınız? Suit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura. Koruma daire başkanını neden yapıyor biliyor musunuz, en önemli adamların yanına adam veriyorlar, polislerini koydu. Kıbrıs'taki adam kayıt yapıyordu ya, bu da polislere yaptırdı."

"Emniyet müdürünün İş Bankası'nda ne işi olur?"

"Ekrem'i Emniyet'ten ayırdı, İş Bankası'na soktu, emniyet müdürünün İş Bankası'nda ne işi olur? Parasını ödeyemeyen, İş Bankası'na kalanlar var ya, büyük oteller, arsalar var ya, oraya operasyon. İş Bankası’nın yönetiminin de aynı şekilde FETÖ soruşturması var, CİMER’e bir mektup, savcılıktan bir kâğıt gösteriyorlar terörle mücadeleden. Adamın aklı çıkıyor. Adamı köle ettiler. Koskoca MASAK Başkanı’nı kendine köle yaptı, Sadık Soylu köle gibi kullanıyor. Bunlar var ya FETÖ’nün yanında leblebi çekirdek."

"Süleyman'ı kimse alamıyor"

"Bunlar yüzünden insanların o soruşturmalara inancı kalmadı, yeni nesil inanmıyor FETÖ soruşturmaları. Süleyman'ı kimse alamıyor. Tayyip Ağabey'e dedim buda bunları diye, döndü bana ajan dedi. Ben kötü bir şey mi söyledim. Daha da çıkacak. Hemen kursaydınız ya soruşturma komisyonunu bütün hepsi araştırılsın."

"Soylu, Korkmaz'a 'Yurt dışına çık' dedi"

"5 Aralık Resul Holoğlu, Organize Suçlardan Sorumlu Emniyet Müdür yardımcısı telefon açıyor Sezgin Baran Korkmaz'a. Bu adamı arıyor, İçişleri Bakanlığı'na çağırıyor. Saat 10.30, 12.30 çıkış. Sezgin Baran Korkmaz 45 milyon dolar bir iş adamından alacağı var. Süleyman buna 'Senin hakkında tahkikat yapıldı, yurt dışına çık. Yukarının haberi var, bu parayı da sil, sorun çıkacak' diyor. Yukarısı da Tayyip Ağabey. Amerika'dan da büyük para gelmiş diye herkes biliyor ya. Bütün kayıtlar çıkacak. Sezgin Baran Korkmaz, 6 Aralık'ta yurtdışına gidiyor. İçişleri Bakanı, Organize Suçlar Daire Başkanı'nı telefonla arayıp, hakkında 6 aydır dosya hazırlanan adamı İçişleri Bakanlığı'na çağırıyor ve görüşüyor ve yurtdışına çıkmasını söylüyor. Bu 45 milyonu kabul etti ya Sezgin Baran, ne yapsın devlet var karşısında. Oteli de istediler. Böyle bir namussuzluk olur mu? Siz muhaliflere baskıyı kuracaksınız, 5 Aralık'ta Sezgin Baran Korkmaz İçişleri Bakanlığı'na geldi mi kamera kayıtlarını çıkarın. 6 Aralık'ta yurtdışına çıkmış mı? Sezgin Baran Korkmaz bakıyor her şey elden gidecek, dönmüyor. 28 Aralık'ta operasyon yapıyorlar. 29 Aralık da 45 milyon doların ödenme günü, haciz olacak o gün. Karısını gözaltına alıyorlar. Bu Veysi.. Ben olayı toparlayayım diye arayan da bu Veysi. Aranan adamın oteline gidip kalıyorsun, on binlerce, yüzbinlerce euro hesap hiçbiriniz ödemiyorsunuz sonra adamı gasp ediyorsunuz. Mehmet Ağar'dan öğrenmiş bu taktiği. Siz bu adamın arkadaşı değil misiniz?"

"Hangi savcı hangi hakim kaldı hepsinin listesi bende"

"İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı izin vermiyor, Cumhurbaşkanına gidiyor, haberiniz varmış. Haberim yok diyor. Hangi savcı hangi hakim kaldı hepsinin listesi bende. Kanun neyi yapıyorsa onu yap diyor. İçişleri Bakanı’yla görüşmesi Yüce Divan’a yeter. Sezgin Baran Korkmaz, adayı terk edersin, dik duracağız, sakın. Hangi savcı kaldı listesi bende."

twitter takip