Sedat Peker, 4. videoyu yayımlamadan önce Hadi Özışık'a yollamış: O kısımları kırpalım

Sedat+Peker,+4.+videoyu+yay%C4%B1mlamadan+%C3%B6nce+Hadi+%C3%96z%C4%B1%C5%9F%C4%B1k%E2%80%99a+yollam%C4%B1%C5%9F:+O+k%C4%B1s%C4%B1mlar%C4%B1+k%C4%B1rpal%C4%B1m
ABONE OL

Dün akşam Hadi Özışık'la yaptığı görüntülü görüşmeleri yayımlayan Peker'in 4. YouTube videosunu yayımlamadan önce Özışık'la kritik yaptığı görüldü.

Sedat Peker, Hadi Özışık ile konuşmasında Süleyman Soylu ve gündeme ilişkin bilgi alışverişinde bulunduğu, Özışık'ın da sık sık "sen haklısın" dediği görülüyor.

Hadi Özışık'ın Mehmet Ağar ile ilgili ise "Aptal herif biz olmasak buraya mafya çöker diyor" demesi gözlerden kaçmıyor.

Peker, bu videonun hemen arkasından Hadi Özışık ile yaptığı başka bir görüşmeye ilişkin ikinci bir videoyu, "Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim!" notuyla yayımladı.

 

 

PEKER, VİDEOYU YAYIMLAMADAN ÖNCE ÖZIŞIK'A İZLETTİRMİŞ

Sedat Peker'in Youtube'ta yayınladığı 4. videoyu önce Hadi Özışık'a izlemesi için yolladığı, Özışık'ın da videoyu izledikten sonra Peker ile görüştüğü anlaşılıyor.

Özışık'ın "Benim ismimi neden geçirdin? Benim ismimin orada geçmesi sıkıntı yaratır. Ben sana bir şey söylüyorum. Sana aktardıklarımı deşifre ettin. Sadece Süleyman Soylu değil, yarın medya çalkalanır. Yani çocuklar o Hadi Özışık kısmını kırparlarsa sorun yok..." sözleriyle kendisini çıkarmak istemesi videoda en dikkat çeken detay olarak kayıtlara geçti.

Öyle anlaşılıyor ki suç örgütü lideri Sedat Peker, gazeteci Hadi Özışık ile kritik yaptıktan sonra videoyu yayımlamış.

twitter takip