Sabah yazarı Güngör açıkladı: Futbol kulüpleri ortak TV projesi için kolları sıvadı!

Sabah+yazar%C4%B1+G%C3%BCng%C3%B6r+a%C3%A7%C4%B1klad%C4%B1:+Futbol+kul%C3%BCpleri+ortak+TV+projesi+i%C3%A7in+kollar%C4%B1+s%C4%B1vad%C4%B1%21;
ABONE OL

Bugünkü yazısında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın 'Türk futbolunda dibi gördük' dediğini belirten Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör, iptal edilen maç yayın ihalesine karşın futbol kulüplerinin ortak bir TV kuracağını açıkladı.

Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör, ihalesi iptal edilen maç yayın ihalesine karşın futbol kulüplerinin ortak bir TV kuracağını ifade ederek "Futbol kulüpleri ortak TV projesi için kolları sıvadı. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, kanal projesinin bir iki hafta içinde netleşeceğini söyledi" dedi.

Güngör köşesinde Burak Elmas'ın şu ifadelerini paylaştı:

"Kulüplerde kendi geleceğini kendi belirleme, marka değerini birlikte yükseltmek adına bir irade var. Türk futbolunun geleceğini, sadece seçenek olmadığı için tek bir yayıncının isteğine bırakmama konusunda arzulular. 1-2 hafta içinde netleşir. Kulüplerin birlikte bir televizyon kanalı kurması alınacak en uç karardı. Buna da kulüpler hazır.

Yurtdışında liglerin bir şirket sistemi var ve ihaleyi onlar yapıyor. Marka iletişimini onlar yapıyorlar. Aslında bunlar Türk futbolunda yapılması gereken Süper Lig A.Ş.'ye geçiş modeli. Bence artık Türk futbolunda dibi gördük. Geleceği kurmak için doğru sistemlerle çalışmak lazım."

twitter takip