RTÜK'ün logo değişikliğine onay vermediği Sözcü TV, çareyi YouTube'da buldu!

RT%C3%BCK%E2%80%99%C3%BCn+logo+de%C4%9Fi%C5%9Fikli%C4%9Fine+onay+vermedi%C4%9Fi+S%C3%B6zc%C3%BC+TV,+%C3%A7areyi+YouTube%E2%80%99da+buldu%21;
ABONE OL

427 gündür RTÜK'ten logo onayı bekleyen ancak hala bu talebi olumlu karşılanmayan Sözcü TV, çareyi YouTube'da yayına başlamakta buldu.

Tam 427 gündür Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan (RTÜK) logo onayı bekleyen, ancak bu talebi bir türlü karşılanmayan Sözcü TV, YouTube'da yayına başlayacak. Gazetenin bugünkü ilk sayfasından yaptığı duyuruda, ilk yayının bugün saat 14:00'da Sözcü TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş'ın sunumuyla yapılacağı belirtildi.

İşte, gazetenin internet sitesinde de yer verilen o duyuru:

"SÖZCÜ TV, Radyo Televizyon Üst Kurulu’ndan (RTÜK) tam 427 gündür, logo değişikliği onayı bekliyor. Ancak, başka TV’lerin taleplerini 15 günde yerine getiren RTÜK, SÖZCÜ’nün anayasal hakkını teslim etmiyor.

Aylardır, SÖZCÜ TV'nin yayına başlamasını bekleyen okurlarımızı ve izleyicilerimizi, daha fazla bekletmemek için YouTube ve sozcu.com.tr internet sitesi üzerinden özgür ve bağımsız yayıncılığa başlıyoruz.

SÖZCÜ TV'nin ilk yayını, bugün saat 14.00'te, Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş'ın sunumuyla karşınızda. SÖZCÜ'nün YouTube kanalına hiçbir ücret ödemeden abone olun, gelişmeleri SÖZCÜ farkıyla izleyin."

twitter takip