RTÜK'ten 15 Temmuz gecesi yayın yapan gazetecilere teşekkür mesajı: 'Fedakâr medyamıza sonsuz teşekkürler '

RT%C3%BCK%E2%80%99ten+15+Temmuz+gecesi+yay%C4%B1n+yapan+gazetecilere+te%C5%9Fekk%C3%BCr+mesaj%C4%B1:+%E2%80%99Fedakâr+medyam%C4%B1za+sonsuz+te%C5%9Fekk%C3%BCrler+%E2%80%99
ABONE OL

RTÜK, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle o gece zor şartlarda yayın yapan gazeteciler için bir teşekkür videosu yayınladı.

RTÜK (Radyo Televizyon Üst Kurulu) 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir video hazırlayarak, darbe girişiminin yaşandığı gece zor şartlar altında görev yapan medya mensuplarını andı.
 
2016'da meydana gelen FETÖ darbe girişiminin bugün 4. yıl dönümü. 
 
Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi şehit ya da gazi olan vatandaşlar Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen bir törenle anılırken, RTÜK de medya mensuplarını unutmadı.
 
RTÜK'ün hazırladığı videoda; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk açıklamasını yaptığı Hande Fırat ile facetime yayını başta olmak üzere A Haber, TRT 1, Cnn Türk, NTV, Anadolu Ajansı, Ülke TV gibi daha çok iktidara yakın kanallar yer aldı.
Muhalif yayınlarıyla bilinen Fox TV ise videoda çok kısa bir şekilde yer aldı. 
 
Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan RTÜK, 15 Temmuz gecesi çatışamaların yaşandığı meydanlardan zor şartlar altında yayın yapan gazetecilerin görüntülerini paylaşarak şu ifadelere yer verdi:
 
15 Temmuz'un en göz önünde olup görünmeyen kahramanları. Medyamızın 15 Temmuz destanında fedekarca hizmet edne temsilcileri, birlik ve beraberliğimizin sesi olan cefekar yayıncılarımız.
 
Bu destan en çok da sizlerin eseri. 15 Temmuz'un yıl dönümünde minnet ve şükranla. 
 
Kara gecenin aydınlık sabaha dönmesinde büyük pay sahibi olan fedakâr medyamıza sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız.
 
& nbsp;
 
 
twitter takip