Onur Baştürk'ün RTÜK Başkanı'nı eleştirdiği yazısı Hürriyet'in sitesinden kaldırıldı!

Onur+Ba%C5%9Ft%C3%BCrk%E2%80%99%C3%BCn+RT%C3%BCK+Ba%C5%9Fkan%C4%B1%E2%80%99n%C4%B1+ele%C5%9Ftirdi%C4%9Fi+yaz%C4%B1s%C4%B1+H%C3%BCrriyet%E2%80%99in+sitesinden+kald%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1%21;
ABONE OL

Onur Baştürk'ün Nisan ayında kaleme aldığı ve RTÜK Başkanı'nı eleştirdiği yazısının Hürriyet'in internet sitesinden kaldırıldığı anlaşıldı.

Demirören Grubu'na bağlı Hürriyet Gazetesi'nin yazarlarından Onur Baştürk'ün 17 Nisan tarihli yazısının internet sitesinden kaldırıldığı ortaya çıktı.
 
Onur Baştürk, söz konusu yazısında;  RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'i eleştirmişti.
 
Ebubekir Şahin, o günlerde Netflix'in senaryosunda eşcinsel bir karakter olduğu iddiasıyla çok konuşulan 'Aşk 101' dizisi için "Uyardık, gözümüz üzerlerinde. Kırmızı çizgilerimiz bellidir. Ahlaksızlığa geçit vermemekte kararlıyız" açıklamasını yapmıştı.
 
Onur Baştürk de, bu açıklamayı köşesine  taşımış ve şu sözlerle eleştirmişti:
 
Yok yok, bazı şeyler değişmiyor. Şu önümüzü göremediğimiz sisli günlerde bile RTÜK’ün tek derdi yine Netflix’teki eşcinsellik.
 
Yakında bir Türk dizisi yayına girecekmiş.Onda bir eşcinsel karakter varmış, öyle duyum alınmış. Net bir bilgi de yok yani.
 
RTÜK Başkanı ona istinaden, 'Uyardık, gözümüz üzerlerinde' demeci vermiş bir gazeteye.
 
Bence oldu olacak RTÜK, Netflix’teki Hasidik cemaatini anlatan dizi ve belgesellere müdahale etsin. O kadar çok ki artık, içim sıkıldı o yapımlardan....
twitter takip