Rapçi Khontkar'ın şarkı ve klibine büyük tepki!

Rap%C3%A7i+Khontkar%E2%80%99%C4%B1n+%C5%9Fark%C4%B1+ve+klibine+b%C3%BCy%C3%BCk+tepki%21;
ABONE OL

Rap şarkıcısı Khontkar'ın kadınları aşağılayan 'Sürtüğe Bak' şarkısı sosyal medyada büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları şarkının kaldırılmasını istiyor.

 
Khontkar lakablı rap şarkıcısı Onur Dinç'in Trap Kont 2.5 albümünde yer alan Sürtüğe Bak şarkısının geçtiğimiz gün yayınlanan video klibi sosyal medyada olay yarattı.
 
Cinsel içerikli sahnelerin yer aldığı video klip ve şarkının sözlerinde yer alan kadınlara hakaret içeren sözler büyük tepki çekti.
 
Cumartesi akşamı YouTube'da yayınlanan video klip, dün gün boyunca Twitter gündeminde yer aldı. Sosyal medya kullanıcıları video klibin ve şarkı sözlerinin yer aldığı diğer paylaşımların yayından kaldırılması için görüşlerini ifade etti.
 
Sözlerinde kadınları küçümseyen ve aşağılayan şarkının video klibinde de cinsel içerikli sahneler yer alıyor ve kadınlar cinsel obje gibi gösteriliyor.
 
Kısa sürede trend videolar listesine giren ve yaklaşık 2 milyon kişi tarafından izlenen video klip 200 bini aşkın kişi tarafından dislike aldı.
 
Yayın günü 8 Mart Kadınlar Günü'ne de denk gelen şarkı için "Kadınlar Günü'nde kadınları aşağılıyor ve bir de bunun adına sanat diyor. Kendisini de sanatımın arkadındayım" diye savunuyor. Piyasadan yok olmalı böyleleri", "Bu video klip ve şarkı tüm platformlardan kaldırılmalı", "Bir de buna sanat mı diyormuş. Sanat, Neşet Ertaş'lar, Barış Manço'lar, Cem Karaca'lar, Müslüm Gürses'ler'den sonra kimlere kalmış", "Bu klipte yer alan kadınların kendilerine hiç saygısı yok mu acaca", "Ceza'nın şarkısından sonra rap kimlere kadar düştün" gibi yorumlar yapıldı.
 
Khontkar'ın Twitter hesabından yaptığı "Benim özür mözür dilememi bekleyen bi koyun sürüsü var. Ben ne yaptığımı, nerde durduğumu, neyi savunduğumu çok iyi biliyom. Yanlış yerde arıyonuz. Beni başkalarıyla karıştırmayın. Sanatımın sonuna kadar arkasındayım" açıklaması da "Özrü kabatinden büyük" dedirtti.  
twitter takip