Posta Gazetesi'ndeki yazılarına son verilen Candaş Tolga Işık kendi gazetesini mi kuruyor?

Posta+Gazetesi%E2%80%99ndeki+yaz%C4%B1lar%C4%B1na+son+verilen+Canda%C5%9F+Tolga+I%C5%9F%C4%B1k+kendi+gazetesini+mi+kuruyor?
ABONE OL

14 senedir yazdığı Posta Gazetesi'ndeki yazılarına son verilen gazeteci Candaş Tolga Işık, yeni planını sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Demiören Medya Grubu'na bağlı bulunan Posta Gazetesi'nin yazılarına son verdiği gazeteci Candaş Tolga Işık kendi gazetesini kurma planlarının sinyallerini verdi.
 
Candan Tolga Işık'ın 14 senedir köşe yazdığı Posta Gazetesi'ndeki yazılarına dün son verilmişti. Gazetenin sahibi Demirören Ailesi'yle arasının iyi olduğu da söylenen Işık'ın yazılarıana son verilmesi ise şaşkınlık yaratmıştı. 
 
Konuyla ilgili, SuperHaber'e "Yazılarımın kimi gazeteye giriyordu, kimi girmiyordu. Ben siyasi olarak taraf tutan bir gazeteci hiçbir zaman olmadım. İktidara da muhalefete de hep eşit durdum. Ama yürütemedik karşılıklı konuşarak yolları ayırdık" açıklamasını yapan Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ise kendi gazetesini kurma planından söz etti.
 
Koronavirüs ile mücadele günlerinde kendi meselesini konuşmayı çok doğru bulmadığını belirten Işık, "Sabahtan beri arayan, yazan herkese teşekkür etmek de boynumun borcu. Ve sanırım bir borcum daha var: o da bu ülke için şu düzene inat kendi gazetemizi kurmak! Yakında" ifadelerine yer verdi.
 
 
twitter takip