Pınar Gültekin'i katleden Cemal Metin Avcı'nın ilk ifadesinden çıldırtan sözler! Öldürdüğü kadını suçladı!

P%C4%B1nar+G%C3%BCltekin%E2%80%99i+katleden+Cemal+Metin+Avc%C4%B1%E2%80%99n%C4%B1n+ilk+ifadesinden+%C3%A7%C4%B1ld%C4%B1rtan+s%C3%B6zler%21;+%C3%96ld%C3%BCrd%C3%BC%C4%9F%C3%BC+kad%C4%B1n%C4%B1+su%C3%A7lad%C4%B1%21;
ABONE OL

Muğla'da yaşayan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren Cemal Metin Avcı'nın ifadesi ortaya çıktı.

Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin'i katleden Cemal Metin Avcı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı.
 
Hürriyet'te yer alan habere göre; gözaltındaki Cemal Metin Avcı, ilk beyanlarından daha önceki birçok kadın cinayeti failinin yaptığı gibi öldürdüğü kadını suçlamaya çalıştı. 
 
Avcı'nın evli ve çocuğunun olduğu da anlaşıldı.
 
Failin ilk sözleri şunlar oldu:
 
"Pınar ile ilişkimiz vardı eşine söylerim diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi. Verecektim ama sinirlendim tartıştık. Bir anlık öfke ile öldürdüm.
 
Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım. Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum. Çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım"
 
CİNAYETİN AYRINTILARINI JANDARMADA ANLATMIŞTI!
 
Jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf edip, genç kızı aralarında kıskançlık nedeniyle çıkan kavgada boğazını sıkarak öldürdüğünü itiraf eden Cemal Metin Avcı, Gültekin ile konuşmak için otomobiliyle bağa evine gittiklerini, burada çıkan tartışmada, genç kızı dövdüğünü, bayılınca da boğazını sıkarak boğduğunu söyledi. 
 
Avcı, daha sonra Gültekin'in cesedini ormanlık alana götürüp, çöp varilinde yakarak üzerine beton döktüğünü ifade etti.
İfadeden yola çıkan jandarma ve polis ekipleri Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi'ndeki ormanlık alana gitti. Ekipler, saat 05.00 sıralarında bölgede bulunan çöp varilini kesip, Gültekin'in yanmış cesedine ulaştı.
 
Gültekin'in cansız bedeni, savcı ve güvenlik güçlerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.
twitter takip